Μονοκατοικία βίλα Γερμανού Εμμ., Πιτσίδια 70200, Πιτσίδια, Τυμπάκι

ΤυμπάκιΓερμανού Εμμ., Πιτσίδια 70200
  • € 1.100.000
  • 3
  • 160
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή
Καταπληκτική βίλα προς πώληση στα Πιτσίδια. Πρόκειται για ακίνητο 160 τ.μ. σε οικόπεδο 1.100 τ.μ. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του ακινήτου -που θα αναλυθούν αργότερα- είναι εξαιρετικά, όμως τίποτα δε συγκρίνεται με την αυτοπρόσωπη παρουσία κάποιου εκεί και την αύρα που προσφέρει. Ο εξαιρετικός μίνιμαλ διάκοσμος σε συνδυασμό με τη θέα και την πισίνα, η οποία συνδέει τον επισκέπτη με το Λιβυκό Πέλαγος, δεν μπορούν να περιγραφούν ούτε μέσω του κειμένου, αλλά ούτε και να απεικονιστούν αποτελεσματικά από τις φωτογραφίες.

Το φυσικό φως λούζει τόσο τον ενιαίο χώρο κουζίνας-καθιστικού όσο και τα δύο άνετα en suite υπνοδωμάτια, λόγω του προσανατολισμού και των τεράστιων παραθύρων. Είτε βρίσκεται κανείς εντός της βίλας είτε εκτός, παίρνει την αίσθηση του απέραντου γαλάζιου, σα να βρίσκεται στον εξαιρετικά διαμορφωμένο εξωτερικό χώρο της πισίνας. Η θέα είναι επί της ουσίας 360 μοιρών, τόσο προς τη θάλασσα, όσο και προς τη γύρω αγροτική περιοχή αλλά και τους μακρινούς επιβλητικούς ορεινούς όγκους. Ανάλογα με την περίοδο, μπορεί να δει κανείς τον ήλιο να βυθίζεται στη θάλασσα, απολαμβάνοντας ένα εξαιρετικό ηλιοβασίλεμα και την γαλήνη που αυτό προσφέρει.

Η κατασκευή του σπιτιού και των εξαιρετικών εξωτερικών χώρων είναι από πέτρα και μπορεί κανείς εύκολα να δει την λεπτομερή δουλειά που έχει γίνει. Γενικώς, η έμφαση και η προσοχή που έχει δοθεί ακόμη και στις λεπτομέρειες, φαίνεται σε κάθε γωνιά της βίλας. Από τους κρυφούς φωτισμούς με dimmer για τη δημιουργία της τέλειας ατμόσφαιρας, τις χειροποίητες κατασκευές, τα εξαιρετικά έπιπλα, τους πανέμορφους πάγκους από τα καλύτερα υλικά, αλλά και τα κατά παραγγελία χρηστικά εξαρτήματα σε όλους τους χώρους.

Σε πιο πρακτικά ζητήματα, πολλοί θα εκτιμήσουν την παρουσία υποδαπέδιας θέρμανσης, τις διαθέσιμες θέσεις στάθμευσης, την ύπαρξη αποθήκης, τη διακριτική παρουσία ηλεκτροδότησης σε κάθε πιθανό και απίθανο σημείο, το ηλιακό θερμοσίφωνο, τα εξαιρετικής ποιότητας κουφώματα που απομονώνουν το χώρο από τον έξω κόσμο, αλλά και τα ντεπόζιτα νερού που αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά τυχόν προβλήματα του οικισμού με την υδροδότηση. Τέλος, η βίλα είναι φιλική για χρήση από άτομα με ειδικές ανάγκες, καθώς όλα τα ανοίγματα του σπιτιού είναι μελετημένα να είναι πάνω από 80 εκ. ούτως ώστε να διευκολύνεται η πρόσβαση με αμαξίδιο.

H βίλα δίνει τη δυνατότητα σε κάποιον να αγοράσει εκεί ένα εκπληκτικό εξοχικό, το οποίο μπορεί να επισκέπτεται κατά βούληση. Σε κάθε περίπτωση, η ποιότητα του σπιτιού επιτρέπει σε κάποιον να μένει εκεί όλο το χρόνο και να το χρησιμοποιεί ως μόνιμη κατοικία. Φυσικά και ως επένδυση ένα τέτοιο ακίνητο είναι καταπληκτικό, καθώς μπορεί να ενοικιάζεται είτε ως σπίτι βραχυχρόνιας μίσθωσης (κάτι που πολλαπλασιάζει την απόδοτικότητά του), είτε ακόμη και για μακροχρόνια μίσθωση προσφέροντας εξαιρετικό εισόδημα.

Τα Πιτσίδια είναι ένας οικισμός που τα τελευταία χρόνια βιώνει αλματώδη ανάπτυξη ποιοτικού τουρισμού, καθώς χτίζονται συνεχώς εξαιρετικά σπίτια, τα οποία εκμεταλλεύονται το γεμάτο λόφους φυσικό περιβάλλον για να προσφέρουν αυτή την απίστευτη θέα στη θάλασσα. Οι παραλίες της περιοχής απέχουν περί τα τρία λεπτά με το αυτοκίνητο, ενώ τα θρυλικά Μάταλα βρίσκονται σε απόσταση πέντε λεπτών. Ο οικισμός είναι αυτάρκης και προσφέρει τα απαραίτητα στους επισκέπτες του καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Η απόσταση από την πόλη του Ηρακλείου, όπου βρίσκονται το κοντινότερο λιμάνι και το αεροδρόμιο, είναι στα 70 χιλιόμετρα.

Υπεύθυνος για την ανάθεση είναι ο Κωνσταντίνος Μουλλός αδειούχος μεσίτης με αριθμό Γ.Ε.ΜΗ: 3469607

Παρά το γεγονός οτι η Aspis Real Estate Ρεθύμνου παίρνει όσο το δυνατόν περισσότερα μέτρα για να διασφαλίσει οτι τα στοιχεία που αναγράφονται στις δημοσιευμένες αγγελίες είναι αληθή αυτά είναι κατά δήλωση των πωλητών και ως εκ τούτου δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για την ορθότητα των πληροφοριών. Σε κάθε περίπτωση δίνουμε ισχυρή σύσταση για έλεγχο των πληροφοριών από εξειδικευμένους επαγγελματίες πριν την καταβολή οποιουδήποτε χρηματικού ποσού.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-6547525 - 22/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
160 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Χώροι στάθμευσης
2 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 1.100.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2021
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή