Ρετιρέ νέο, 120 τμ, Κάτω Χαλάνδρι, Χαλάνδρι

Χαλάνδρι
  • € 528.000
  • 4
  • 120
  • 2
  • 3
  • Ναι
Περιγραφή
Στο Κάτω Χαλάνδρι, προσφέρουμε ένα εντυπωσιακό διαμέρισμα για πώληση. Αυτό το μοντέρνο διαμέρισμα, με εμβαδόν 120 τ.μ., βρίσκεται στον 3ο όροφο ενός κτιρίου που είναι υπό κατασκευή, με αναμενόμενη ολοκλήρωση τον Ιούνιο του 2024.

Η διαρρύθμιση του χώρου περιλαμβάνει μια ανοικτή κουζίνα, δύο μπάνια, έναν ευρύχωρο σαλόνι και μια τραπεζαρία, όλα σχεδιασμένα με σύγχρονο στυλ και λειτουργικότητα. Υπάρχει επίσης αποθήκη στο υπόγειο για επιπλέον αποθηκευτικό χώρο.
Διαθέτει δύο θέσεις parking στο υπόγειο.

Το διαμέρισμα διαθέτει θερμοπρόσοψη και τζάκι για ζεστές ατμόσφαιρες τις χειμερινές νύχτες. Η θέρμανση και ηψύξη προέρχονται από αντλία θερμότητας και fan coil , ενώ υπάρχει επίσης ηλιακός θερμοσίφωνας για οικονομία ενέργειας.

Το διαμέρισμα διαθέτει διπλά τζάμια θερμοδιακοπής σε κουφώματα αλουμινίου και ηλεκτρικά ρολά και σίτες για καλύτερη μόνωση και ενεργειακή απόδοση. Επιπλέον, η ενεργειακή του κλάση είναι Α+, ενώ η θέα είναι απεριόριστη.

Η γωνιακή του θέση και ο βορειοανατολικός προσανατολισμός προσφέρουν φυσικό φως και ευχάριστη διαμονή. Επιπλέον, επιτρέπονται κατοικίδια και διαθέτει θυροτηλεόραση για αυξημένη ασφάλεια.

Αυτό το διαμέρισμα αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για όσους αναζητούν ένα σύγχρονο και ποιοτικό κατάλυμα στο Χαλάνδρι. Κωδικός ακινήτου: 11394. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας στο www.cityproperties.gr.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
11394 - 22/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Ρετιρέ
εμβαδό
120 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
3° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 528.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2024
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή