Τριάρι άριστη κατάσταση, πέμπτος όροφος, Αμπελόκηποι, Αμπελόκηποι - Πεντάγωνο

Αμπελόκηποι - Πεντάγωνο
  • € 1.500/μήνα
  • 4
  • 121
  • 2
  • 5
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 23/04/2024
Περιγραφή
Ενοικίαση, Αμπελόκηπους, μια δημοφιλή και οικογενειακή γειτονιά, διατίθεται προς ενοικίαση ένα όμορφο διαμέρισμα που έχει υποστεί πλήρη ανακαίνιση. Το διαμέρισμα βρίσκεται στον 5ο όροφο μιας πολυκατοικίας και διαθέτει επιφάνεια 121 τετραγωνικών μέτρων, προσφέροντας άνεση και ποιότητα διαβίωσης.

Το διαμέρισμα περιλαμβάνει τρία δωμάτια, ένα μπάνιο και ένα WC, μια κλειστή κουζίνα, ένα φωτεινό σαλόνι και μια άνετη τραπεζαρία, όλα διακοσμημένα με γούστο και ποιότητα. Επιπλέον, διαθέτει βεράντα με απεριόριστη θέα προς το βουνό, δημιουργώντας μια ευχάριστη ατμόσφαιρα ανάπαυσης και χαλάρωσης.

Η θέρμανση παρέχεται από ηλιακό θερμοσίφωνα και κεντρική φυσικού αερίου, ενώ υπάρχουν κλιματιστικά για επιπλέον άνεση. Τα δάπεδα είναι από παρκέ και πλακάκι, ενώ τα κουφώματα είναι αλουμινίου με διπλά τζάμια και σίτες.

Η ενεργειακή κλάση είναι σε εξέλιξη, ενώ το διαμέρισμα είναι γωνιακό και διαμπερές, προσφέροντας φωτεινότητα και ευχάριστη ατμόσφαιρα. Επιπλέον, επιτρέπονται κατοικίδια και διαθέτει θυροτηλεόραση. Κωδικός ακινήτου: 11356. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τον ιστότοπο www.cityproperties.gr.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
11356
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
121 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
5° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 1.500/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1985
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή