Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

Βάρη - Βάρκιζα
  • € 660.000
  • 5+
  • 250
  • 2
Περιγραφή
Προς Πώληση: Κτίριο 250 τ.μ. σε εξαιρετική τοποθεσία στη Βάρη, κοντά στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, με οικόπεδο 770 τ.μ. Το κτίριο αποτελείται από δύο ανεξάρτητα οροφοδιαμερίσματα (ισόγειο και πρώτο όροφο), καθένα από τα οποία περιλαμβάνει 3 υπνοδωμάτια, 1 μπάνιο και ενιαίο χώρο κουζίνας με σαλονοτραπεζαρία. Και τα δύο διαμερίσματα έχουν πρόσβαση σε έναν μεγάλο κήπο με δέντρα.

Στο υπόγειο υπάρχει επιπλέον χώρος, ενώ εξωτερικά υπάρχει αυτόνομη κατοικία 70 τ.μ. κατασκευής 1997, που περιλαμβάνει 6 δωμάτια και βρίσκεται στο ισόγειο και 1ο όροφο. Το ακίνητο είναι πλήρως επιπλωμένο και διαθέτει BBQ κοινόχρηστο, αποθήκη, ασανσέρ και βεράντα. Επίσης, διαθέτει τζάκι (2) για ζεστές και φιλόξενες στιγμές.

Η θέρμανση είναι αυτόνομη πετρελαίου, ενώ υπάρχει ηλιακός θερμοσίφωνας για οικονομία ενέργειας. Η θέα είναι εξαιρετική, το δάπεδο καλυμμένο με μάρμαρο και πλακάκι, τα κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια. Η ενεργειακή κλάση είναι σε εξέλιξη.

Η κατοικία είναι φωτεινή και επιτρέπονται κατοικίδια. Βρίσκεται σε οικιστική ζώνη, με εύκολη πρόσβαση από άσφαλτο. Για περισσότερες πληροφορίες και για να κλείσετε ραντεβού για να δείτε το ακίνητο, επισκεφτείτε τον ιστότοπο μας στο www.cityproperties.gr, χρησιμοποιώντας τον κωδικό ακινήτου: 11336.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
11336 - 22/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
250 m²
δωμάτια
5+ δωμάτια, 2 μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Προσανατολισμός βορράς, δύση
Έξοδα
τιμή
€ 660.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1997
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή