Γκαρσονιέρα Κυψέλη, Άνω Κυψέλη - Ευελπίδων, Κυψέλη

ΚυψέληΚυψέλη
  • € 124.000
  • 2
  • 56
  • 1
  • S
  • Ναι
Περιγραφή
Ήσυχο, ανακαινισμένο διαμέρισμα σε αυλή με δέντρα. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε εξαιρετική τοποθεσία στην ανερχόμενη περιοχή της Κυψέλης, δίπλα στην Πλατεία Αγίου Γεωργίου και σε μικρή απόσταση με τα πόδια από την Πλατεία Φωκίωνος Νέγρη, διπλα σε καφέ και ταβέρνες. Ανακαινίστηκε πλήρως τον Ιανουάριο του 2024, με υψηλές προδιαγραφές και με τη βοήθεια αρχιτέκτονα και διακοσμητή εσωτερικών χώρων. Μόνο η κουζίνα δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη. Εξαιρετική ευκαιρία επένδυσης.
Είναι πολύ ήσυχο. Ανοίγει με δύο διπλές μπαλκονόπορτες σε αυλή και μεγάλο κοινόχρηστο κήπο. Ο εξωτερικός χώρος έχει καθαριστεί και ανανεωθεί με εγκατασταση νέου φωτισμού.
Καινούργια ηλεκτρολογικά με πιστοποιητικό ηλεκτρικής ασφάλειας, καινούργια υδραυλικά, άμεσο ζεστό νερό 24 ώρες την ημέρα με ταχυθερμοσίφωνο, θυροτηλεόραση, σήτες σε όλα τα κουφώματα, κεντρική θέρμανση φυσικού αερίου (λειτουργεί).
Σημειωτέο, το κτίριο ειναι προσεγμενο με διαχειριστή που μένει στο κτίριο. Mobilia Real Estate, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2107563200, email: info@mobilia.gr, website: www.mobilia.gr
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
836047 - 18/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
56 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
ημιυπόγειο, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 124.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1971
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
Η
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή