Τεσσάρι τρίτος όροφος, Κάτω Χαλάνδρι, Χαλάνδρι

Χαλάνδρι
  • € 535.000
  • 5
  • 220
  • 3
  • 3
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 22/04/2024
Περιγραφή
Προς πώληση στο Χαλάνδρι - Κάτω Χαλάνδρι, αυτό το εξαιρετικό οροφοδιαμέρισμα εκτείνεται σε 220 τ.μ. σε τετραόροφη οικοδομή κατασκευής του 1976. Η πλήρης εξωτερική ενεργειακή αναβάθμιση του 2021 διασφαλίζει σύγχρονη άνεση. Βρίσκεται στον 3ο όροφο και αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, ένα εκ των οποίων είναι master, ενώ η διαρρύθμιση του χώρου περιλαμβάνει ένα μεγάλο σαλόνι, τραπεζαρία, γραφείο και κλειστή κουζίνα με καθιστικό.

Το διαμέρισμα διαθέτει δύο μπάνια, ένα WC με ντουζιέρα, αποθήκη 15 τ.μ. στο υπόγειο, ασανσέρ και 4 βεράντες που προσφέρουν απεριόριστη θέα. Το κοινόχρηστο γυμναστήριο στο ισόγειο προσφέρει επιπλέον ευκαιρίες αναψυχής. Επίσης, διαθέτει θερμοπρόσοψη, κήπο, πόρτα ασφαλείας, πρόσβαση για ΑΜΕΑ και τζάκι.

Η θέρμανση παρέχεται από αντλία θερμότητας με καινούρια σώματα, ηλιακό θερμοσίφωνα, καθώς και 4 κλιματιστικά. Τα κουφώματα είναι αλουμινίου με διπλά τζάμια, θερμοδιακοπής και σίτες. Η ενεργειακή τάξη είναι Β+, ενώ το διαμέρισμα είναι πολύ φωτεινό με ανατολικοδυτικό προσανατολισμό.

Παρέχονται 3 θέσεις στάθμευσης (1 ανοιχτή και 2 πιλοτής). Η τοποθεσία είναι εξαιρετική, σε οικιστική ζώνη κοντά στο σταθμό μετρό Νομισματοκοπείο. Είναι προσβάσιμο από άσφαλτο, με νυχτερινό και τριφασικό ρεύμα. Τα κατοικίδια επιτρέπονται. Τέλος, διαθέτει καινούρια θυροτηλεόραση με πληκτρολόγιο εισόδου. Ο κωδικός ακινήτου είναι 11323 και μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.cityproperties.gr.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
11323
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
220 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
3° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 535.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1976
Ενεργειακή κατηγορία
B+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή