Τριάρι άριστη κατάσταση, τρίτος όροφος, Κάτω Χαλάνδρι, Χαλάνδρι

Χαλάνδρι
  • € 380.000
  • 4
  • 168
  • 3
  • 3
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 22/04/2024
Περιγραφή
Πωλείται διαμέρισμα τριών όψεων στον κεντρικό και αναπτυσσόμενο προορισμό του Χαλανδρίου, στην περιοχή του Κάτω Χαλανδρίου. Το διαμέρισμα εκτείνεται σε εντυπωσιακή έκταση 168 τ.μ, βρίσκεται στον 3ο όροφο ενός κτιρίου μοντέρνας κατασκευής από το 1975 με ανακαίνιση το 2006.

Η διαρρύθμιση του χώρου περιλαμβάνει έναν φωτεινό και ευρύχωρο σαλόνι, τραπεζαρία και κλειστή κουζίνα, ενώ διαθέτει τρία υπνοδωμάτια για την άνεση των κατοίκων. Υπάρχουν τρία πλήρη μπάνια για την πρακτικότητα της καθημερινότητας.

Το διαμέρισμα έχει το πλεονέκτημα των τριών βεραντών, με δύο εκ των οποίων προσφέρουν εκπληκτική θέα σε δρόμους, ενώ η τρίτη βλέπει σε έναν πανέμορφο κήπο. Επιπλέον, διαθέτει μπαλκόνι κουζίνας για ευχάριστες στιγμές χαλάρωσης.

Οι παροχές του ακινήτου περιλαμβάνουν αποθήκη 9 τ.μ., ασανσέρ, τζάκι, πόρτα ασφαλείας, θέρμανση με κεντρικό φυσικό αέριο και πιλοτή στάθμευσης. Τα υλικά κατασκευής είναι υψηλής ποιότητας, με δάπεδα από μάρμαρο και παρκέ, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια για ιδανική θερμομόνωση.

Η κατοικία βρίσκεται σε γωνιακό, διαμπερές και προσόψεως διαμέρισμα, εξασφαλίζοντας εξαιρετική φωτεινότητα και αερισμό. Η καλή θέα, ο επίπεδος προσανατολισμός και η ποιοτική ανακαίνιση καθιστούν αυτό το ακίνητο μια ιδανική ευκαιρία για όσους αναζητούν ένα σπίτι που συνδυάζει την πολυτέλεια με τη λειτουργικότητα. Ο κωδικός ακινήτου είναι 11289, και για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.cityproperties.gr.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
11289
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
168 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
3° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 380.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1975
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή