Duplex 167 τμ, Παράδεισος, Αγία Παρασκευή

Αγία Παρασκευή
  • € 395.000
  • 5
  • 167
  • 3
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 22/04/2024
Περιγραφή
Πωλείται μεζονέτα 167 τ.μ. στην περιοχή Αγία Παρασκευή, στα Πευκάκια, με εκπληκτική θέα στον Σταυρό. Η κατοικία, κατασκευής 2009, διαθέτει 2 υπνοδωμάτια και βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Το ημιυπόγειο της μεζονέτας (50 τ.μ.) περιλαμβάνει μια μεγάλη κουζίνα, playroom και WC. Στο υπερυψωμένο ισόγειο (50 τ.μ.) βρίσκεται η τραπεζαρία, το σαλόνι με τζάκι και μια μικρή κουζίνα. Ο πρώτος όροφος (50 τ.μ.) περιλαμβάνει ένα υπνοδωμάτιο master, ένα δεύτερο υπνοδωμάτιο και ένα μεγάλο λουτρό. Το δεύτερο όροφο αποτελεί σοφίτα (17 τ.μ.) που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως γραφείο ή υπνοδωμάτιο.

Η μεζονέτα διαθέτει πολλές παροχές, όπως αποθήκη, ασανσέρ, βεράντα, κήπο, πόρτα ασφαλείας, συναγερμό, τζάκι και θέρμανση με αυτόνομο σύστημα πετρελαίου. Επιπλέον, διαθέτει ηλιακό θερμοσίφωνα τριπλής ενέργειας, κλιματιστικά και ανοιχτή θέση στάθμευσης.

Η διαρρύθμιση του χώρου περιλαμβάνει playroom, WC με ντουζιέρα, κλειστή κουζίνα, βοηθητική κουζίνα, master υπνοδωμάτιο, 2 μπάνια, σαλόνι, σοφίτα και τραπεζαρία. Τα πατώματα είναι παρκέ και πλακάκι, τα κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, ηλεκτρικά ρολά και σίτες.

Η μεζονέτα εντάσσεται σε μοντέρνο συγκρότημα κατοικιών, ενώ η ενεργειακή της κλάση είναι Β. Ο προσανατολισμός της είναι βορειοανατολικός, ενώ η θέα από το ακίνητο είναι καλή. Η πρόσβαση γίνεται από πεζόδρομο (υπό διαμόρφωση), ενώ υπάρχει νυχτερινό και τριφασικό ρεύμα. Επιπλέον, επιτρέπονται κατοικίδια, διαθέτει θυροτηλεόραση, είναι φωτεινή, χωρίς κοινόχρηστα και βρίσκεται σε επίπεδο κλίσης.

Για περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.cityproperties.gr με κωδικό ακινήτου: 11297.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
11297
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
167 m²
δωμάτια
5 (3 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με ανσασέρ
συνολικοί όροφοι κτιρίου
4 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 395.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2009
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή