Duplex, νέα, 108 τμ, Άνω Βριλήσσια, Βριλήσσια

Βριλήσσια
  • € 480.000
  • 3
  • 108
  • 3
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 22/04/2024
Περιγραφή
Στην καταπράσινη περιοχή των Βριλησσίων, εντός ενός μοντέρνου duplex συγκροτήματος, διαθέτουμε προς πώληση ένα εντυπωσιακό ακίνητο που βρίσκεται υπό κατασκευή με προβλεπόμενη έναρξη των εργασιών τον Ιανουάριο του 2024 και προβλεπόμενη ολοκλήρωση το 4ο τρίμηνο του 2025.

Το διαμέρισμα εκτείνεται σε συνολική επιφάνεια 108 τ.μ. και διαθέτει 2 υπνοδωμάτια, ενώ αποτελείται από δύο επίπεδα (1ος και 2ος όροφος). Η διαρρύθμιση του χώρου περιλαμβάνει WC, ανοικτή κουζίνα, 2 μπάνια, σαλόνι και τραπεζαρία. Το ακίνητο προσφέρει αποθήκη για επιπλέον αποθηκευτικό χώρο.

Η πολυτέλεια συναντά την άνεση, καθώς το διαμέρισμα διαθέτει βεράντα με κήπο και ιδιωτική πισίνα, δημιουργώντας έναν εξαιρετικό χώρο για χαλάρωση και ψυχαγωγία. Επίσης, διαθέτει θέρμανση με αντλία θερμότητας και ηλιακό θερμοσίφωνα για εξοικονόμηση ενέργειας.

Η ακίνητη ιδιοκτησία παρέχει θέσεις στάθμευσης στο υπόγειο και απολαμβάνει εκπληκτική θέα. Οι υψηλές προδιαγραφές της κατασκευής περιλαμβάνουν αλουμινίου κουφώματα με διπλά τζάμια και σίτες. Η ενεργειακή κλάση είναι Α+, ενώ τα υλικά κατασκευής ακολουθούν τις τελευταίες τάσεις στον χώρο.

Το ακίνητο διαθέτει πολλές επιπλέον ανέσεις, όπως τζάκι, πόρτα ασφαλείας, επιτροπή για την επιτρέποντα κατοικίδια, είναι περιφραγμένο και φωτεινό. Η πρόσβαση είναι ευκολότερη μέσω ασφαλτοστρωμένου δρόμου.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.cityproperties.gr. Κωδικός ακινήτου: 11236.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
11236
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
108 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
1° όροφος
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 480.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2023
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή