Duplex, άριστη κατάσταση, 320 τμ, Αίγλη, Γλυφάδα

Γλυφάδα
  • € 1.450.000
  • 5+
  • 320
  • 3+
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 22/04/2024
Περιγραφή
Στην καταξιωμένη περιοχή της Γλυφάδας, στην Αίγλη, αυτή η εντυπωσιακή μεζονέτα είναι διαθέσιμη προς πώληση, προσφέροντας έναν χώρο άνεσης και πολυτέλειας σε μια από τις πιο επιθυμητές περιοχές της Αθήνας. Κατασκευασμένη το 2000 με προσεγμένη αρχιτεκτονική και υψηλής ποιότητας υλικά, αυτή η μεζονέτα διαθέτει συνολική επιφάνεια 320 τ.μ., που διαμορφώνονται σε τρεις επίπεδους.

Η διαρρύθμιση του χώρου είναι εξαιρετικά λειτουργική και προσφέρει άνετη διαβίωση σε όλη την οικογένεια. Στο ισόγειο βρίσκεται ένας εντυπωσιακός χώρος υποδοχής με τρία σαλόνια, μια τραπεζαρία και μια ευρύχωρη κλειστή κουζίνα. Στον ίδιο όροφο υπάρχει επίσης ένας εξαιρετικά λειτουργικός χώρος γραφείου και ένα δωμάτιο υπηρεσίας. Ο πρώτος όροφος περιλαμβάνει τον χώρο ύπνου με δύο master υπνοδωμάτια και τρία μπάνια, ενώ η σοφίτα προσφέρει έναν επιπλέον χώρο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως playroom.

Το σπίτι διαθέτει επίσης αποθήκη, βεράντα και κήπο, προσφέροντας μια εξωτερική αίσθηση ηρεμίας και χαλάρωσης. Επιπλέον, διαθέτει συναγερμό, τζάκια για επιπλέον άνεση, καθώς και κλειστές θέσεις στάθμευσης για τέσσερα αυτοκίνητα.

Η μεζονέτα έχει υπέροχη θέα προς το βουνό και τη θάλασσα και έχει ανακαινιστεί πλήρως, προσφέροντας έναν σύγχρονο και πολυτελή χώρο διαβίωσης. Με ενεργειακή κλάση Δ και χαρακτηριστικά όπως επιτρέπονται τα κατοικίδια, θυροτηλεόραση και φωτεινότητα, αυτή η μεζονέτα αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για τους απαιτητικούς αγοραστές.

Με κωδικό ακινήτου 11249, για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.cityproperties.gr.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
11249
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
320 m²
δωμάτια
5+ (6 υπνοδωμάτια, 5 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 1.450.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2000
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή