Τριάρι Αμπελόκηποι - Πεντάγωνο, Νέα Φιλοθέη, Αμπελόκηποι - Πεντάγωνο

Αμπελόκηποι - ΠεντάγωνοΑμπελόκηποι - Πεντάγωνο
  • € 415.000
  • 4
  • 97
  • 2
  • 2
  • Ναι
Περιγραφή
Διαμέρισμα προς πώληση, νεόδμητο, στην Νέα Φιλοθέη- Αμπελόκηποι, πλησίον μετρό Πανόρμου, 2ου ορόφου. Το εμβαδόν του ακινήτου είναι 97 τ.μ. και βρίσκεται σε οικόπεδο 315 τ.μ. και σε οίκημα 4 συνολικά οροφοδιαμερισμάτων. Πρόκειται για ένα προσεγμένο ακίνητο, μοντέρνου σχεδιασμού και προδιαγραφών σε θέματα κτιριακής κατασκευής, θερμομόνωσης κι εγκαταστάσεων. Αποτελείται από 3 Υ/Δ (1 Master), 2 μπάνια, 1 open space κουζίνα, 1 διάδρομο, 1 σαλόνι, 1 αποθήκη υπογείου 4 τ.μ. και 1 θέση στάθμευσης κλειστή υπογείου, με αυτόνομη ηλεκτρική εγκατάσταση για φορτιστή ηλεκτρικού αυτοκινήτου. Έχει κατασκευαστεί το 2023 και αποπερατώθηκε το 2024. Η θέρμανση του ακινήτου είναι ατομική με αυτόνομη αντλία θερμότητας και εναλλακτικά υπάρχει και σύνδεση φυσικού αερίου. Η ηλεκτρολογική εγκατάσταση διαθέτει οπτικές ίνες για σύνδεση με το τοπικό δίκτυο. Το ενεργειακό πιστοποιητικό είναι Α κλάσης. Διαθέτει εξωτερική θερμοπρόσοψη, ηλιακό, boiler τριπλής ενέργειας, κουφώματα αλουμινίου με διπλά - ενεργειακά τζάμια, ηλεκτρικά ρολά, σίτες, πόρτα ασφαλείας, εντοιχισμένες ντουλάπες, θυροτηλεόραση, συναγερμό, εγκατάσταση πυρανίχνευσης και κλιματισμού, κρυφούς φωτισμούς, γερμανική κουζίνα, μπάρες ασφαλείας στα παράθυρα, νυχτερινό και τριφασικό ρεύμα. Τα δάπεδα του ακινήτου είναι από μασίφ δρύινο πάτωμα γερμανικής προέλευσης υψηλής ποιότητας και πλακάκι στα μπάνια. Η κατάστασή του είναι εξαιρετική, βρίσκεται κοντά σε συγκοινωνίες, σχολεία, super-market, εκκλησία, παιδικό σταθμό, και έχει βορειοανατολικό προσανατολισμό. Το ακίνητο είναι οροφοδιαμέρισμα, προσόψεως, φωτεινό, διαμπερές, πανταχόθεν ελεύθερο, είναι κατάλληλο για οικογένειες ή επένδυση, επιτρέπονται τα κατοικίδια, βρίσκεται σε ήσυχη γειτονιά και είναι άμεσα διαθέσιμο. Τιμή : 415.000 EDRASI REAL ESTATE, email: edrasirealestate@gmail.com, website: www.edrasirealestate.com

*Η θέση του ακινήτου στον χάρτη έχει τοποθετηθεί κατά προσέγγιση. Η ακριβής διεύθυνση παρέχεται κατά την υπόδειξη του ακινήτου.

*Τα χαρακτηριστικά και οι πληροφορίες του ακινήτου παρέχονται μετά από υπόδειξη του ιδιοκτήτη.

Το γραφείο μας είναι μέλος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (Ε.Ε.Α.) με αριθμό Γενικού μητρώου (ΓΕ.ΜΗ.) 171073503000, μέλος του Συλλόγου Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Αθηνών Αττικής (Σ.Μ.Α.Σ.Α.Α.) με Α.Μ. 9689 και μέλος της European Association of Real Estate Professions (CEPI).

Για την υπόδειξη του ακινήτου και την υπογραφή της εντολής υπόδειξης, απαιτείται η επίδειξη του Α.Δ.Τ και το Α.Φ.Μ. σας, σύμφωνα με τον Νόμο περί μεσιτών (Ν. 4072/2012 ) ΦΕΚ 86/Α/11.4.2012.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
936322 - 08/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
97 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 415.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2023
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή