Τριάρι νέο, δεύτερος όροφος, Αγία Άννα, Χαλάνδρι

Χαλάνδρι
  • € 600.000
  • 4
  • 129
  • 1
  • 2
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 22/04/2024
Περιγραφή
Στην καρδιά του Κάτω Χαλανδρίου, αναπτύσσεται ένα μοντέρνο οροφοδιαμέρισμα με επιφάνεια 129 τ.μ, προς πώληση, που αναμένεται να ολοκληρωθεί το 2023. Αυτό το εντυπωσιακό ακίνητο προσφέρει μια ευρεία γκάμα πολυτελών χαρακτηριστικών και σύγχρονων παροχών.

Το διαμέρισμα περιλαμβάνει τρία υπνοδωμάτια, έναν ανοικτό χώρο κουζίνας, σαλόνι και τραπεζαρία, μεγάλη αποθήκη, ασανσέρ, βεράντα και θέα. Η διαρρύθμιση δίνει έμφαση στην λειτουργικότητα και τον ευρύχωρο σχεδιασμό.

Τα παράθυρα αλουμινίου με διπλά τζάμια και θερμοδιακοπή, σε συνδυασμό με τις σίτες, εξασφαλίζουν εξαιρετική θερμομόνωση και ηχομόνωση. Η ενεργειακή κλάση Α επιβεβαιώνει την εξαιρετική ενεργειακή απόδοση του κτιρίου.

Η θέρμανση είναι εξασφαλισμένη με αντλία θερμότητας ή αυτόνομο σύστημα φυσικού αερίου, ενώ προβλέπεται και η χρήση ηλιακού θερμοσίφωνα. Υπάρχουν δύο θέσεις στάθμευσης στο υπόγειο.

Η κατοικία θα είναι έτοιμη για παράδοση τον Οκτώβριο του 2024, προσφέροντας μια σύγχρονη και ασφαλή κατοικία σε μια κατοικημένη και βολική περιοχή. Ο κωδικός ακινήτου είναι 10971 και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο www.cityproperties.gr.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
10971
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
129 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 600.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2023
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή