Δυάρι ισόγειο, Λαγονήσι, Καλύβια Θορικού

Καλύβια Θορικού
  • € 160.000
  • 3
  • 77
  • 1
  • T
  • Όχι
Περιγραφή
Στην καταπράσινη περιοχή των Καλυβίων Θορικού στο Λαγονήσι, διατίθεται προς πώληση ένα εντυπωσιακό διαμέρισμα με επιφάνεια 77 τ.μ. Το ακίνητο κατασκευάστηκε το 2005 και βρίσκεται στο ισόγειο, προσφέροντας μια εξαιρετική ευκαιρία για όσους αναζητούν έναν ήρεμο και φωτεινό χώρο διαμονής.

Το διαμέρισμα αποτελείται από δύο δωμάτια και είναι πλήρως επιπλωμένο. Η κουζίνα είναι ανοικτού τύπου και συνδυάζεται αρμονικά με το σαλόνι και την τραπεζαρία, προσφέροντας έναν λειτουργικό χώρο διαβίωσης. Η θέα από το ισόγειο είναι εξαιρετική, ενώ η βεράντα και ο κήπος προσφέρουν μια ευχάριστη ατμόσφαιρα και χώρο για χαλάρωση.

Το διαμέρισμα διαθέτει πολλές παροχές, όπως πόρτα ασφαλείας, συναγερμό, τζάκι για ζεστές στιγμές και ανεξάρτητη θέρμανση με πετρέλαιο. Το συνολικό περιβάλλον διακοσμείται με πλακάκια, ενώ τα κουφώματα είναι αλουμινίου με διπλά τζάμια για καλύτερη ηχομόνωση και ενεργειακή απόδοση.

Η ενεργειακή κλάση του διαμερίσματος είναι Δ, ενώ η πρόσβαση γίνεται εύκολα από άσφαλτο. Είναι κατάλληλο για κατοικίδια, προσφέροντας μια φιλική προς τα ζώα περιβαλλοντική πολιτική. Φωτεινό και άνετο, το διαμέρισμα βρίσκεται σε οικιστική ζώνη, προσφέροντας μια ιδανική ευκαιρία για μόνιμη κατοικία ή εξοχική κατοικία. Ο κωδικός ακινήτου είναι 10921. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τον ιστότοπο www.cityproperties.gr.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
10921 - 22/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
77 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
Ισόγειο
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 160.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2005
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή