Τριάρι άριστη κατάσταση, τέταρτος όροφος, Βαρνάβα, Παγκράτι

Παγκράτι
  • € 330.000
  • 4
  • 102
  • 1
  • 4
  • Ναι
Περιγραφή
Στον κεντρικό και αξιοσημείωτο χώρο του Παγκρατίου, διατίθεται προς πώληση ένα όμορφο διαμέρισμα με εντυπωσιακή θέα, συνολικής έκτασης 104 τ.μ. Κατασκευασμένο το 1974 και βρίσκεται στον 4ο όροφο, αυτό το διαμέρισμα αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία, αφού είναι ήδη μισθωμένο, προσφέροντας παράλληλα αξιοπρόσεκτα χαρακτηριστικά.

Το διαμέρισμα διαθέτει τρία δωμάτια και είναι διαρρυθμισμένο με κλειστή κουζίνα, μπάνιο, σαλόνι και τραπεζαρία, δημιουργώντας έναν λειτουργικό και ευάερο χώρο διαβίωσης. Η ενεργειακή του κλάση είναι Γ. Η θέα από τη βεράντα είναι εξαιρετική, προσφέροντας επίσης μια μαγευτική θέα της Ακρόπολης και του Λυκαβηττού.

Το διαμέρισμα έχει υποστεί πρόσφατη ανακαίνιση και βαφεί, με παρκέ και πλακάκια στα δάπεδα για να δημιουργηθεί μια ζεστή και σύγχρονη ατμόσφαιρα. Τα αλουμινίου κουφώματα με διπλά τζάμια προσφέρουν εξαιρετική θερμομόνωση. Επιπλέον, διαθέτει ασανσέρ, πατάρι, πόρτα ασφαλείας, συναγερμό, τέντες και ηλιακό θερμοσίφωνα για ενέργεια με φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο.

Η θέση του είναι γωνιακή, διαμπερής και προσόψεως, προσφέροντας εξαιρετική φυσική φωτεινότητα και αερισμό. Κατάλληλο για επαγγελματική και επενδυτική χρήση, ενώ τα κατοικίδια επιτρέπονται. Η τοποθεσία του συνδυάζει την κεντρικότητα με την εντυπωσιακή θέα, προσφέροντας ένα μοναδικό κομμάτι ακίνητης περιουσίας στην καρδιά της πόλης.

Ο κωδικός ακινήτου είναι 10907 και μπορείτε να το βρείτε στο www.cityproperties.gr.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
10907 - 22/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
102 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
4° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 330.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1974
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή