Γκαρσονιέρα άριστη κατάσταση, ισόγειο, Κέντρο, Κηφισιά

Κηφισιά
  • € 180.000
  • 2
  • 60
  • 1
  • T
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 22/04/2024
Περιγραφή
Κεφαλάρι της Κηφισιάς είναι ένα όμορφο διαμέρισμα με μέγεθος 60 τ.μ. Η κατασκευή του χρονολογείται από το 1995, ενώ ανακαινίστηκε το 2015. Βρίσκεται στο ισόγειο του κτιρίου και διαθέτει ένα ευρύχωρο δωμάτιο.

Η διαρρύθμιση του χώρου περιλαμβάνει μια κλειστή κουζίνα, ένα μπάνιο και ένα σαλόνι. Το διαμέρισμα είναι διαθέσιμο και έτοιμο να φιλοξενήσει νέους κατοίκους.

Επιπλέον, το διαμέρισμα διαθέτει μια βεράντα για να απολαύσετε τις ηλιόλουστες μέρες και να αναπνεύσετε το φρέσκο αέρα της περιοχής. Τέλος, η πόρτα ασφαλείας δίνει ένα αίσθημα ασφάλειας και ηρεμίας στους κατοίκους.

Συνολικά, το ακίνητο αποτελεί μια καλή επιλογή για όσους αναζητούν ένα πρακτικό και λειτουργικό διαμέρισμα στο Κεφαλάρι της Κηφισιάς.

Θέρμανση: Αυτόνομη Πετρελαίου, Θέα: Καλή, Είδος κατασκευής: Μοντέρνο, Κατάσταση: Ανακαινισμένο, Βαμμένο, Τύπος δαπέδων: Παρκέ, Κουφώματα: Αλουμινίου, Διπλά τζάμια, Ενεργειακή κλάση: Γ, Θέση: Προσόψεως, Πρόσβαση από: Άσφαλτο, Χαρακτηριστικά: Επιτρέπονται κατοικίδια, Φωτεινό, Ζώνη: Οικιστική, κωδικός ακινήτου: 10813, www.cityproperties.gr
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
10813
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
60 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
Ισόγειο
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 180.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1995
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή