Duplex, νέα, 310 τμ, Πάτημα, Χαλάνδρι

Χαλάνδρι
  • € 670.000
  • 5+
  • 310
  • 3+
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 22/04/2024
Περιγραφή
Χαλάνδρι σε μία ιδανική γειτονιά,με ησυχία αλλά και ταυτόχρονα κοντά σε σχολεία,αθλητικές εγκαταστάσεις,αγορά, ΜΜΜ(μετρό,προαστιακό) αλλά και την έξοδο της Αττικής οδού πωλείται ανεξάρτητη Μεζονέτα 310 τ.μ,τεσσάρων επιπέδων κατασκευής του 2014 σε οικόπεδο 180 τ.μ .

Στο Ημιυπόγειο υπάρχουν 2 θέσεις parking,3 αποθήκες αλλά και ένα playroom με δικό του μπάνιο,τζάκι και πόρτα ασφαλείας το οποίο είναι ιδανικό για ξενώνας ή για ανεξάρτητη γκαρσονιέρα εξαιρετική για φοιτητή.Στο Ισόγειο με τα δρύινα πατώματα είναι ο χώρος της κουζίνας,της τραπεζαρίας ,του σαλονιού με το ενεργειακό τζάκι και ένα WC.

Στον 1ο όροφο υπάρχουν τρία δωμάτια εκ των οποίων το ένα master,αλλά και ακόμα ένα μπάνιο ώστε να εξυπηρετεί και τα άλλα δυο υπνοδωμάτια.Τέλος υπάρχει και μία σοφίτα με ένα master υπνοδωμάτιο αλλά και δική της βεράντα.Ο εσωτερικός ανελκυστήρας εξυπηρετεί και τα τέσσερα επίπεδα της Μεζονέτας.

Είναι διαμπερής,φωτεινή, με κήπο.Διαθέτει αυτόνομη θέρμανση,Boiler,Ηλιακό θερμοσίφωνα,πόρτες ασφαλείας,κουφώματα αλουμινίου,θερμοδιακοπτόμενα,διπλά τζάμια,σίτες,συναγερμό αλλά και θυροτηλεόραση σε κάθε επίπεδο.

Θέα: Εξαιρετική, Είδος κατασκευής: Μοντέρνο, Κατάσταση: Νεόδμητο, Τύπος δαπέδων: Παρκέ, Πλακάκι,Ενεργειακή κλάση: Πιστοποιητικό σε Εξέλιξη, Ζώνη: Οικιστική, κωδικός ακινήτου: 10566, www.cityproperties.gr
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
10566
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
310 m²
δωμάτια
5+ (5 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με ανσασέρ
συνολικοί όροφοι κτιρίου
4 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 670.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2014
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή