Ρετιρέ 128 τμ με μπαλκόνι, Κέντρο, Χαλάνδρι

Χαλάνδρι
  • € 440.000
  • 4
  • 128
  • 3
  • 4
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 22/04/2024
Περιγραφή
Αυτό το όμορφο οροφοδιαμέρισμα βρίσκεται στο Χαλάνδρι και έχει μέγεθος 128 τ.μ. Κατασκευάστηκε το 1988 και βρίσκεται στον 4ο όροφο ενός κτηρίου με ασανσέρ. Είναι ελεύθερο για αγορά και προσφέρει μια ευκαιρία για εκείνους που αναζητούν ένα μεγάλο και άνετο σπίτι στην καρδιά του Χαλανδρίου.

Η διαρρύθμιση του χώρου περιλαμβάνει μια κλειστή κουζίνα, ένα μεγάλο σαλόνι και μια τραπεζαρία, ενώ υπάρχουν επίσης τρία υπνοδωμάτια και δύο μπάνια. Υπάρχει επίσης ένα τζάκι για να απολαμβάνετε ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον τις κρύες νύχτες του χειμώνα. Η απέραντη βεράντα προσφέρει μια απεριόριστη θέα στην πόλη και ωραίες γωνιες για το πρωινό ή το απόγευμα.

Το διαμέρισμα διαθέτει κεντρική θέρμανση πετρελαίου, ασανσέρ και δύο κλειστές θέσεις στάθμευσης, προσφέροντας επίσης ασφαλή και βολική στάθμευση για τα αυτοκίνητά σας. Η κατάσταση του διαμερίσματος είναι πολύ καλή και προσφέρει μια ευκαιρία επένδυσης.

Τύπος δαπέδων: Μάρμαρο, Παρκέ, Κουφώματα: Αλουμινίου, Διπλά τζάμια, Ενεργειακή κλάση: Δ, Πιστοποιητικό σε Εξέλιξη, Θέση: Διαμπερές, Προσόψεως, Ρετιρέ, Πρόσβαση από: Άσφαλτο, Χαρακτηριστικά: Επιτρέπονται κατοικίδια, Φωτεινό, Ζώνη: Οικιστική, κωδικός ακινήτου: 10568, www.cityproperties.gr
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
10568
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Ρετιρέ
εμβαδό
128 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
4° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 440.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1988
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή