Duplex, νέα, 132 τμ, Αμφιθέα, Παλαιό Φάληρο

Παλαιό Φάληρο
  • € 550.000
  • 3
  • 132
  • 1
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 17/05/2024
Περιγραφή
Προσφέρουμε ένα μοναδικό Duplex στο Παλαιό Φάληρο, έναν χώρο που αναδεικνύει την πολυτέλεια και την άνεση σε κάθε λεπτομέρεια. Αυτό το καταπληκτικό διαμέρισμα επιφάνειας 132 τ.μ. είναι υπό κατασκευή και αναμένεται να ολοκληρωθεί το 2023.

Το διαμέρισμα αυτό περιλαμβάνει μια ευρύχωρη και φωτεινή κουζίνα, ένα μοντέρνο μπάνιο και έναν άνετο σαλόνι, που υπόσχονται να δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα ζεστασιάς και φιλοξενίας. Με θερμοπρόσοψη και θέση προσόψεως, το φωτεινό αυτό διαμέρισμα προσφέρει μια εξαιρετική θέα και αίσθηση φρεσκάδας.

Τα υλικά και οι εξοπλισμοί είναι υψηλής ποιότητας, ενώ η ενεργειακή κλάση Α+ εξασφαλίζει χαμηλά κόστη λειτουργίας. Το διαμέρισμα διαθέτει επίσης αποθήκη και ασανσέρ για μεγαλύτερη άνεση.

Με προνομιακή θέση σε οικιστική ζώνη και κατάλληλο για επενδυτική χρήση, αυτό το διαμέρισμα είναι ιδανικό για όσους αναζητούν μια μοναδική ευκαιρία στον τομέα του ακινήτου.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να κλείσετε ραντεβού για να δείτε από κοντά αυτή την ευκαιρία, επισκεφτείτε τον ιστότοπο www.cityproperties.gr και αναζητήστε τον κωδικό ακινήτου: 10333.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
10333
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
132 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
4° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 550.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2023
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή