Δυάρι άριστη κατάσταση, όγδοος όροφος, Κάτω Χαλάνδρι, Χαλάνδρι

Χαλάνδρι
  • € 320.000
  • 3
  • 120
  • 2
  • 8
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 22/04/2024
Περιγραφή
Προς Πώληση: Εξαιρετικό διαμέρισμα 120 τ.μ. στον 10ο όροφο, στην περιοχή Χαλάνδρι - Κάτω Χαλάνδρι. Η κατοικία, κατασκευής του 1975, έχει υποστεί πρόσφατη ανακαίνιση, προσφέροντας ένα μοντέρνο και φωτεινό περιβάλλον.

Το διαμέρισμα διαθέτει 2 υπνοδωμάτια με δυνατότητα να μετατραπούν σε 3, μεγάλο σαλόνι, τραπεζαρία, WC, κλειστή κουζίνα και μπάνιο. Τα πατώματα στον χώρο είναι επενδυμένα με μάρμαρο και παρκέ, ενώ τα κουφώματα είναι αλουμινίου με διπλά τζάμια, εξασφαλίζοντας άριστη μόνωση.

Η θέρμανση είναι κεντρική με φυσικό αέριο, ενώ υπάρχουν και κλιματιστικά για άνετη θερμοκρασία όλο το χρόνο. Η πρόσβαση στο διαμέρισμα είναι εύκολη με τους 2 ασανσέρ ταχείας κίνησης.

Η βεράντα προσφέρει απεριόριστη πανοραμική θέα, ενώ η θέση στάθμευσης είναι ανοιχτή, συγκεκριμένη και προσβάσιμη μέσω μπάρας με τηλεκοντρόλ. Το ακίνητο είναι διαμπερές και προσανατολισμένο προς την ανατολή, ενώ η κλίση του είναι επίπεδη.

Η τοποθεσία είναι ιδανική, δίπλα στο μετρό και τις συγκοινωνίες, σε οικόπεδο 1.500 τ.μ. σε οικιστική ζώνη. Επιπλέον χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν αποθήκη, θυροτηλεόραση και επιτρεπόμενα κατοικίδια. Η ενεργειακή κλάση του ακινήτου είναι Γ.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.cityproperties.gr ή επικοινωνήστε με τον κωδικό ακινήτου: 10151.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
10151
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
120 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
8° όροφος, με ανσασέρ
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 320.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1975
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή