Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

Μοσχάτο
  • € 2.700.000
  • 2.720
  • 3+
Περιγραφή
Αυτό το κτίριο στο Μοσχάτο αντιπροσωπεύει μια μοναδική ευκαιρία για επενδυτές ή επιχειρήσεις που αναζητούν μεγάλους χώρους. Το κτίριο διαθέτει συνολική επιφάνεια 2720 τετραγωνικών μέτρων και βρίσκεται σε οικόπεδο 1000 τετραγωνικών μέτρων. Κατασκευάστηκε το 1967 και ανακαινίστηκε το 2000.

Το κτίριο διαθέτει 8 δωμάτια σε διάφορα επίπεδα, συμπεριλαμβανομένων του ημιόροφου και του υπογείου. Υπάρχουν συνολικά 6 τουαλέτες σε διάφορα μέρη του κτιρίου. Υπάρχει επίσης αποθήκη για επιπρόσθετο αποθηκευτικό χώρο.

Το κτίριο διαθέτει ασανσέρ για ευκολία στη μετακίνηση και πόρτα ασφαλείας για επιπρόσθετη ασφάλεια. Η θέρμανση γίνεται μέσω κλιματιστικών, ενώ υπάρχουν επίσης συναγερμός και θέσεις στάθμευσης στον ανοιχτό χώρο.

Το κτίριο είναι σε ανακαινισμένη κατάσταση και η θέα είναι καλή. Οι χώροι του κατασκευάστηκαν με βιομηχανικό τύπο δαπέδων και έχουν αλουμινίου κουφώματα με διπλά τζάμια. Αυτό το κτίριο προσφέρει μια μεγάλη επιφάνεια που μπορεί να προσαρμοστεί σε διάφορες επιχειρηματικές ανάγκες.

Ενεργειακή κλάση: Ε, Θέση: Διαμπερές, Προσόψεως, Πρόσβαση από: Άσφαλτο, Ρεύμα: Βιομηχανικό, Χαρακτηριστικά: Φωτεινό, Ζώνη: Εμπορική, κωδικός ακινήτου: 10129, www.cityproperties.gr
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
10129 - 22/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
2.720 m²
δωμάτια
3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
5 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Συναγερμός
Έξοδα
τιμή
€ 2.700.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1967
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
Ενεργειακή κατηγορία
Ε
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή