Δυάρι άριστη κατάσταση, δεύτερος όροφος, Προφήτης Ηλίας, Παγκράτι

Παγκράτι
  • € 250.000
  • 3
  • 78
  • 1
  • 2
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 22/04/2024
Περιγραφή
Πωλείται διαμέρισμα 78 τ.μ. στο Παγκράτι, κατασκευής 1980 με πλήρη ανακαίνιση το 2010. Βρίσκεται στον 2ο όροφο και αποτελείται από 2 δωμάτια. Το διαμέρισμα προσφέρεται επιπλωμένο, αλλά υπάρχει η δυνατότητα πώλησης και χωρίς έπιπλα.

Η διαρρύθμιση του χώρου περιλαμβάνει κλειστή κουζίνα, μπάνιο, σαλόνι και τραπεζαρία. Το διαμέρισμα διαθέτει ασανσέρ, βεράντα, πατάρι, πόρτα ασφαλείας, συναγερμό, τέντες, κεντρική θέρμανση πετρελαίου, κλιματιστικά, μπόιλερ και είναι σε άριστη κατάσταση, ανακαινισμένο και βαμμένο.

Τα δάπεδα είναι από μάρμαρο και παρκέ, τα κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και σίτες. Η ενεργειακή του κλάση είναι Δ. Είναι διαμπερές και προσόψεως, με πρόσβαση από άσφαλτο. Το ρεύμα είναι τριφασικό.

Κατάλληλο για επαγγελματική χρήση, επενδυτική χρήση και για φοιτητές. Επιτρέπονται κατοικίδια, είναι φωτεινό και ο προσανατολισμός του είναι νοτιοανατολικός. Βρίσκεται σε επίπεδο κλίσης, ενώ η ζώνη του είναι οικιστική.

Για περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.cityproperties.gr με κωδικό ακινήτου: 9999.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
9999
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
78 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 250.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1980
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή