Duplex, νέα, 350 τμ, Εύξεινος Πόντος, Σταμάτα

Σταμάτα
  • € 550.000
  • 5+
  • 350
  • 3+
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 22/04/2024
Περιγραφή
Αυτή η μοντέρνα μεζονέτα στη Σταμάτα είναι μια εξαιρετική προοπτική αγοράς για κάποιον που αναζητά ένα ευρύχωρο και πολυτελές σπίτι. Κατασκευασμένη το 2015, αυτή η μεζονέτα εκτείνεται σε τρεις ορόφους και περιλαμβάνει πληθώρα χώρων και ανέσεων.

Συνολικά, υπάρχουν πέντε υπνοδωμάτια, με δύο από αυτά να είναι master με δικά τους μπάνια. Υπάρχουν επίσης τρία ακόμη μπάνια στο σπίτι. Οι ενιαίοι χώροι του ισογείου περιλαμβάνουν μια κλειστή κουζίνα, σαλόνι, τραπεζαρία και μια παιδική χαρά. Υπάρχει επίσης ασανσέρ για την ευκολία των κατοίκων.

Η μεζονέτα διαθέτει πολλές ανέσεις, συμπεριλαμβανομένων δύο τζακουζιών και δύο τζακιών για ζεστές βραδιές. Υπάρχει επίσης BBQ για υπαίθριες εκδηλώσεις και ιδιωτικός κήπος για τη χαλάρωση κάτω από τον ήλιο. Η μεζονέτα έχει θέα προς το βουνό, ενώ η φωτεινότητά της και η προστασία από περίφραξη καθιστούν τον χώρο ασφαλή για τα παιδιά ή τα κατοικίδια.

Η ενεργειακή τάξη της μεζονέτας είναι Α+, ενισχύοντας την οικολογική φιλικότητα του σπιτιού. Η πρόσβαση είναι εύκολη από άσφαλτο και υπάρχουν δύο ανοιχτές θέσεις στάθμευσης. Επιπλέον, επιτρέπονται κατοικίδια, προσθέτοντας μια επιπλέον δυνατότητα για τους μελλοντικούς κατοίκους.

κωδικός ακινήτου: 9765, www.cityproperties.gr
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
9765
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
350 m²
δωμάτια
5+ (5 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με ανσασέρ
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 550.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2015
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή