Duplex, νέα, 163 τμ, Άνω Πάτημα, Χαλάνδρι

Χαλάνδρι
  • € 500.000
  • 4
  • 163
  • 3
  • Ναι
Περιγραφή
Αυτή η όμορφη μεζονέτα στο Χαλάνδρι, στον πρόσφατα ανεπτυγμένο χώρο του Πάτημα ΙΙ, προσφέρει μια υπέροχη ευκαιρία για οικογενειακή διαμονή. Βρίσκεται σε μια ήσυχη γειτονιά και προσφέρει εξαιρετική θέα προς το βουνό.

Η μεζονέτα έχει συνολικό εμβαδόν 163 τ.μ. και αποτελείται από ισόγειο 63 τ.μ., πρώτο όροφο 50 τ.μ., δεύτερο όροφο 50 τ.μ. και αποθηκευτικό χώρο 62 τ.μ. στο υπόγειο. Διαθέτει τρία υπνοδωμάτια, από τα οποία το ένα είναι master, γραφείο, ανοιχτή κουζίνα, σαλόνι, σοφίτα και τραπεζαρία. Υπάρχουν συνολικά δύο μπάνια και ένα WC. Η μεζονέτα διαθέτει ασανσέρ για μεγαλύτερη άνεση.

Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα αυτής της κατοικίας είναι οι υπέροχοι εξωτερικοί χώροι, όπως η βεράντα 30 τ.μ. και το δώμα 15 τ.μ., που προσφέρουν εξαιρετική θέα προς το βουνό. Επιπλέον, υπάρχει και ανεξάρτητος αποθηκευτικός χώρος 62 τ.μ. στο υπόγειο.

Το σπίτι έχει πολύ φωτεινούς χώρους και χρησιμοποιεί υψηλής ποιότητας υλικά κατασκευής. Τα κουφώματα είναι αλουμινίου με διπλά τζάμια και θερμοδιακοπής για εξαιρετική μόνωση. Υπάρχει ανεξάρτητη θέρμανση πετρελαίου και ενεργειακή κλάση Α, καθιστώντας το σπίτι εξαιρετικά αποδοτικό από άποψη ενέργειας.

Η περιοχή είναι κατάλληλη για οικογενειακή ζωή, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση σε καταστήματα, εστιατόρια και άλλες υπηρεσίες. Η κοντινή απόσταση από το κέντρο του Χαλανδρίου προσφέρει επίσης ευκολία στις καθημερινές δραστηριότητες.

κωδικός ακινήτου: 9069, www.cityproperties.gr
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
9069 - 22/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
163 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με ανσασέρ
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 500.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2023
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή