Duplex 110 τμ, Κάτω Χαλάνδρι, Χαλάνδρι

Χαλάνδρι
  • € 410.000
  • 3
  • 110
  • 2
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 22/04/2024
Περιγραφή
Προς πώληση μια όμορφη μεζονέτα 110 τ.μ. που βρίσκεται σε διπλοκατοικία, διαμορφωμένη σε δύο επίπεδα (1ος και 2ος όροφος). Η μεζονέτα προσφέρει άνετους χώρους με προσεγμένα χαρακτηριστικά και μοντέρνα εξοπλισμένη κουζίνα με ηλεκτρικές συσκευές.

Στο 1ο επίπεδο, θα βρείτε έναν ευρύχωρο σαλόνι με τζάκι, τραπεζαρία, καθώς και μια λειτουργική ανοιχτή κουζίνα. Στο 2ο επίπεδο υπάρχουν 2 υπνοδωμάτια με ξύλινες ντουλάπες, ένα μπάνιο, WC και ένα walk-in closet για πρακτική αποθήκευση. Το διαμέρισμα διαθέτει δρύινα δάπεδα, συναγερμό, κουφώματα αλουμινίου απομίμηση ξύλου, διπλά τζάμια με μόνωση, ηλεκτρική πέργκολα, ηλεκτρικές τέντες και βεράντες που προσφέρουν θέα προς το περιβάλλον.

Η μεζονέτα κατασκευάστηκε το 1985 και ανακαινίστηκε το 2000, προσφέροντας σύγχρονες ανέσεις. Η θέρμανση γίνεται με αυτόνομο σύστημα πετρελαίου και υπάρχει ηλιακός θερμοσίφωνας για εξοικονόμηση ενέργειας.

Η θέα από τη μεζονέτα είναι εξαιρετική, και η κατοικία βρίσκεται σε ήσυχη περιοχή. Είναι κατάλληλη για κατοικίδια και προσφέρει φωτεινούς χώρους με θέα. Ο κωδικός ακινήτου είναι 8540 και περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο www.cityproperties.gr.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
8540
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
110 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
1° όροφος
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 410.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1985
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή