Duplex 200 τμ, Πολιτεία, Κηφισιά

Κηφισιά
  • € 480.000
  • 4
  • 200
  • 2
  • Ναι
Περιγραφή
Προς πώληση διαμέρισμα Duplex 200 τ.μ. στην περιοχή Κηφισιάς, κατασκευής του 1977. Το διαμέρισμα χωρίζεται σε δύο επίπεδα, προσφέροντας άνετους και λειτουργικούς χώρους.

Στο πρώτο επίπεδο, θα βρείτε ένα μεγάλο σαλόνι, μια κλειστή κουζίνα, ένα WC και ένα γραφείο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως υπνοδωμάτιο. Στο δεύτερο επίπεδο, υπάρχει ένα άνετο καθιστικό, δύο υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο και μια πολύ μεγάλη βεράντα με απεριόριστη θέα στο βουνό.

Το διαμέρισμα διαθέτει αυτόνομη θέρμανση με φυσικό αέριο, 2 θέσεις στάθμευσης, ένα μικρό χώρο στην ταράτσα που εξυπηρετούσε ως πλυσταριό, καθώς και ένα υπόγειο βοηθητικό χώρο 100 τ.μ. με παράθυρα και τζάκι, ο οποίος απαιτεί διαμόρφωση.

Τα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν αποθήκη, ασανσέρ, ιδιόκτητη ταράτσα, τέντες, τζάκι και δάπεδα από μάρμαρο και πλακάκι. Τα κουφώματα είναι συνθετικά.

Η ενεργειακή κλάση βρίσκεται σε διαδικασία υπαγωγής. Η θέση του διαμερίσματος είναι διαμπερές και προσβάσιμο από άσφαλτο. Επιτρέπονται τα κατοικίδια.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας στο www.cityproperties.gr, χρησιμοποιώντας τον κωδικό ακινήτου: 8159.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
8159 - 22/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
200 m²
δωμάτια
4 (2 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 2 μπάνια
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 480.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1977
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή