Duplex 360 τμ, Άνω Εκάλη, Εκάλη

Εκάλη
  • € 1.300.000
  • 5+
  • 360
  • 3+
  • Ναι
Περιγραφή
Εκάλη, Μεζονέτα προς πώληση βρίσκεται μια μεζονέτα στην περιοχή των Εκάλη. Η μεζονέτα εκτείνεται σε συνολική επιφάνεια 360 τ.μ και βρίσκεται σε ιδιόκτητο οικόπεδο. Η κατασκευή της ολοκληρώθηκε το 2008 και αποτελείται από 4 δωμάτια που διαμορφώνονται σε ημιυπόγειο, ισόγειο και πρώτο όροφο.

Η διαρρύθμιση του χώρου περιλαμβάνει laundry room, playroom, WC, WC με ντουζ, βεστιάριο, βοηθητική κουζίνα, κλειστή κουζίνα, master υπνοδωμάτιο, μπάνιο (3), σαλόνι και τραπεζαρία. Η μεζονέτα διαθέτει αποθήκη, ασανσέρ, βεράντα, γυμναστήριο, ιδιωτική πισίνα, πόρτα ασφαλείας, σίτες, συναγερμό, τέντες, τζάκι και σύστημα θέρμανσης air-condition και fan coil που λειτουργεί με αυτόνομη πετρέλαιο.

Ο χώρος στάθμευσης είναι κλειστός και η μεζονέτα προσφέρει εξαιρετική θέα. Η κατασκευή είναι μοντέρνα και το κτίριο βρίσκεται σε άριστη κατάσταση. Τα δάπεδα είναι επικαλυμμένα με ξύλο και πλακάκι, ενώ τα κουφώματα είναι από αλουμίνιο με διπλά τζάμια, ηλεκτρικά ρολά και θερμοδιακοπής. Η ενεργειακή τάξη της μεζονέτας είναι Α. Βρίσκεται σε γωνιακή θέση, είναι διαμπερές και η πρόσβαση προς αυτό γίνεται από άσφαλτο. Είναι φωτεινή και βρίσκεται σε οικιστική ζώνη.

κωδικός ακινήτου: 6361, www.cityproperties.gr
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
6361 - 22/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
360 m²
δωμάτια
5+ (4 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με ανσασέρ
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 1.300.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2008
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή