Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

Αμπελόκηποι - Πεντάγωνο
  • € 1.450.000
  • 616
  • 3+
Τελευταία ενημέρωση: 22/04/2024
Περιγραφή
Στην καρδιά των Ελληνορώσων, αναδεικνύεται ένα εντυπωσιακό κτίριο με επιφάνεια 616 τ.μ., χτισμένο το 2010 και ανακαινισμένο με πολυτέλεια. Αυτή η πολυτελής ιδιοκτησία διατίθεται προς ενοικίαση, πλήρως επιπλωμένη, σε τιμή 7.200€/μήνα, και αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για επαγγελματική ή επενδυτική χρήση.

Το κτίριο διαθέτει 10 δωμάτια κατανεμημένα σε ισόγειο και πέντε ορόφους. Η διαρρύθμιση περιλαμβάνει βοηθητική κουζίνα, 10 μπάνια και 10 σαλόνια, προσφέροντας άνεση και λειτουργικότητα. Επιπλέον, το κτίριο διαθέτει αποθήκη, ασανσέρ, βεράντα, θερμοπρόσοψη, πόρτα ασφαλείας, κλιματισμό και 4 θέσεις στάθμευσης πιλότου.

Οι εσωτερικοί χώροι έχουν ανακαινιστεί με μάρμαρο στα δάπεδα και αλουμίνια κουφώματα με διπλά τζάμια. Η ενεργειακή τάξη του κτιρίου είναι Α, δίνοντας έμφαση στην ενεργειακή απόδοση. Η γωνιακή θέση, η διαμπερής διαρρύθμιση, καθώς και η προσβασιμότητα από άσφαλτο, ενισχύουν την επιθυμητή θέση του.

Είναι κατάλληλο για επαγγελματική χρήση και επενδυτική χρήση, ενώ η δομημένη καλοδιωση και η δυνατότητα κατοικίδιων το καθιστούν πρακτικό για πολλαπλές χρήσεις. Ο φωτεινός χαρακτήρας των χώρων και η καλή θέα προσθέτουν στοιχεία πολυτέλειας. Ο κωδικός ακινήτου είναι 5849, και για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε τον ιστότοπο www.cityproperties.gr.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
5849
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
616 m²
δωμάτια
3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
6 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Καλωδιαμένο
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Έξοδα
τιμή
€ 1.450.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2010
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή