Μονοκατοικία βίλα Παλ. Ε. Ο. Ηρακλείου-Αγ. Νικολάου, Κοκκίνη Χάνι 71500, Ανώπολη, Γούβες

ΓούβεςΠαλ. Ε. Ο. Ηρακλείου-Αγ. Νικολάου, Κοκκίνη Χάνι 71500
  • € 1.400.000
  • 5+
  • 390
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Ανακαλύψτε την επιτομή της πολυτέλειας στο Ηράκλειο της Κρήτης με αυτή την εξαιρετική βίλα που βρίσκεται στην περιοχή Κοκκίνη Χάνι. Μόλις 12 χλμ. από τo Ηράκλειο, 16 χλμ. από το γήπεδο του γκολφ και μόλις 2 χλμ. από την παραλία.

Αυτή η βίλα έχει συνολική επιφάνεια 390 τ.μ. σε δύο επίπεδα. Εντός των ορίων του, οι απαιτητικοί κάτοικοι θα βρουν μια εκτεταμένη ενιαία διαμόρφωση που ενσωματώνει άψογα την κουζίνα, την τραπεζαρία και το σαλόνι. Επιπλέον, η κατοικία διαθέτει εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, έξι δίκλινα υπνοδωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο, άφθονο χώρο αποθήκευσης και ειδικό χώρο πλυντηρίων.
Σε ένα οικόπεδο 1394 τ.μ, το ακίνητο διαθέτει επιμελώς διαμορφωμένους ιδιωτικούς κήπους και μια αστραφτερή πισίνα, ιδανική για χαλάρωση. Διασκεδάστε με στυλ με μια εξωτερική σκεπαστή κουζίνα και τραπεζαρία με μπάρμπεκιου και φούρνο πίτσας, ιδανικό για συγκεντρώσεις στο ύπαιθρο.

Κατασκευασμένη με τα υψηλότερα πρότυπα, αυτή η βίλα αποπνέει χλιδή με χαρακτηριστικά όπως λευκό μάρμαρο Διονύσου, φινιρίσματα από μασίφ ξύλο, κεντρική θέρμανση πετρελαίου και ολοκληρωμένο κεντρικό σύστημα κλιματισμού. Ένας στεγασμένος χώρος στάθμευσης μπορεί να φιλοξενήσει τουλάχιστον 3 αυτοκίνητα, εξασφαλίζοντας άνεση και ασφάλεια τόσο για τους κατοίκους όσο και για τους επισκέπτες.

Πέρα από τις πολυτελείς ανέσεις του, αποτελεί μια προσοδοφόρα επενδυτική ευκαιρία, με την προνομιακή του τοποθεσία, τη θέα που κόβει την ανάσα και την ευρύχωρη διαρρύθμιση που το καθιστούν ιδανική επιλογή για βραχυχρόνιες ενοικιάσεις σε τουρίστες. Με δυνατότητα φιλοξενίας έως και 16 ατόμων, προσφέρει την ευελιξία σε μεγαλύτερες ομάδες να ζήσουν μαζί αξέχαστες διακοπές. Ανακαλύψτε έναν τρόπο ζωής απαράμιλλης πολυτέλειας και επενδυτικών δυνατοτήτων με αυτή την υπέροχη βίλα στο Ηράκλειο Κρήτης.

ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ
Η προμήθεια του γραφείου από τον αγοραστή είναι 3% + ΦΠΑ επί της τελικής τιμής αγοράς. Εκδότης του τιμολογίου είναι ο Στέλιος Αρχοντάκης, αδειούχος κτηματομεσίτης στην πόλη του Ρεθύμνου με Αριθμό Γενικού Εμπορικού Μητρώου Ν21857050000 και ΑΦΜ 046847382. Η εταιρία Homeland δεν φέρει ευθύνη για τις πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την παρουσίαση καθώς είναι μόνο για ενημέρωση και υπόκεινται σε παραλείψεις, αλλαγή τιμής ή απόσυρση χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Ο φόρος μεταβίβασης, τα έξοδα Συμβολαιογράφου και Υποθηκοφυλακείου και πιθανά δικηγορικά έξοδα καταβάλλονται από τον αγοραστή. Η αναφερόμενη επιφάνεια είναι η ακαθάριστη κατοικήσιμη επιφάνεια συμπεριλαμβανομένων των εσωτερικών και εξωτερικών τοίχων.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
VI0633 - 30/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
390 m²
δωμάτια
5+ (6 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 1.400.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
Ενεργειακή κατηγορία
B+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή