Μονοκατοικία βίλα Ηρώων Πολυτεχνείου 50, Κίσσαμος 73400, Κέντρο, Κίσσαμος

ΚίσσαμοςΗρώων Πολυτεχνείου 50, Κίσσαμος 73400
  • € 650.000
  • 4
  • 170
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Πρόκειται για μια καταπληκτική αναπαλαιωμένη πέτρινη κατοικία προς πώληση στην Κίσσαμο Χανίων Κρήτης. Βρίσκεται σε οικόπεδο 850m² συνολικής επιφάνειας 170m². Η τοποθεσία είναι μοναδική συνδυάζοντας τη φυσική ομορφιά των βουνών και των κοιλάδων της περιοχής.

Βρίσκεται στο μικρό παραδοσιακό χωριό Καμάρα και έχει διαμορφωθεί σε 2 ορόφους, περιτριγυρισμένο από κήπους και εκπληκτική θέα. Η βίλα αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού, τραπεζαρίας, κουζίνας, 3 υπνοδωμάτια και 2 μπάνια.

Στο ισόγειο υπάρχει ένα ευρύχωρο σαλόνι με τζάκι, η τραπεζαρία και μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα. Ένας διάδρομος οδηγεί στο δωμάτιο με λευκά είδη, σε ένα μπάνιο και ένα υπνοδωμάτιο. Στο επάνω επίπεδο τοποθετείται η κύρια κρεβατοκάμαρα με τη δική της μεγάλη βεράντα και μπάνιο, καθώς και ένα κομψό γραφείο και μια μεγάλη βεράντα. Το τρίτο υπνοδωμάτιο βρίσκεται στην ξύλινη σοφίτα.

Ο εξωτερικός χώρος είναι όμορφα διαμορφωμένος και προσφέρει σαλόνια, σκιερή τραπεζαρία και καθιστικό με μπάρμπεκιου και φούρνο, καθώς και ιδιωτική πισίνα.

Αυτό το μοναδικό ακίνητο είναι πλήρως επιπλωμένο και εξοπλισμένο, έτοιμο για μετακόμιση. Επιπλέον προσφέρεται προς πώληση με άλλες τρεις παλιές κατοικίες, συνολικού εμβαδού 250m2, δίνοντας τη δυνατότητα είτε να ανακαινιστούν είτε να αναπτυχθούν τρεις ιδιωτικές κατοικίες ή ενοικιαζόμενες βίλες. Όλα αυτά περιλαμβάνονται στην τιμή πώλησης.

Η Καμάρα είναι ένα μικρό παραδοσιακό χωριό χτισμένο στους πρόποδες του όρους Ροδόπου, 4,5 χλμ από το Κολυμπάρι. Έχει περίπου 88 κατοίκους με 2 δύο παραδοσιακά καφενεία, γνωστά ως «καφενείον». Το χωριό βρίσκεται σε ένα κατάφυτο περιβάλλον παρθένας ομορφιάς. Η πόλη των Χανίων είναι προσβάσιμη σε 30 χλμ., το αεροδρόμιο στα 46 χλμ. και η πόλη της Κισσάμου σε 11 χλμ. όπου μπορείτε να βρείτε κάθε είδους ανέσεις.

ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ
Η προμήθεια του γραφείου από τον αγοραστή είναι 3% + ΦΠΑ επί της τελικής τιμής αγοράς. Εκδότης του τιμολογίου είναι ο Στέλιος Αρχοντάκης, αδειούχος κτηματομεσίτης στην πόλη του Ρεθύμνου με Αριθμό Γενικού Εμπορικού Μητρώου Ν21857050000 και ΑΦΜ 046847382. Η εταιρία Homeland δεν φέρει ευθύνη για τις πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την παρουσίαση καθώς είναι μόνο για ενημέρωση και υπόκεινται σε παραλείψεις, αλλαγή τιμής ή απόσυρση χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Ο φόρος μεταβίβασης, τα έξοδα Συμβολαιογράφου και Υποθηκοφυλακείου και πιθανά δικηγορικά έξοδα καταβάλλονται από τον αγοραστή. Η αναφερόμενη επιφάνεια είναι η ακαθάριστη κατοικήσιμη επιφάνεια συμπεριλαμβανομένων των εσωτερικών και εξωτερικών τοίχων.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
VI0635 - 24/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
170 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 650.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή