Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

Μελίβοια
  • € 110.000
  • 5
  • 80
  • 2
Περιγραφή
Προς πώληση Διπλοκατοικία με 2 ανεξάρτητα διαμερίσματα των 40 τ.μ. στον Αγιόκαμπο Λάρισας.

Το ημιυπόγειο διαμέρισμα, συνολικού εμβαδού 40 τ.μ., αποτελείται από έναν ενιαίο μεγάλο χώρο με Κουζίνα και 1 Μπάνιο ενώ το διαμέρισμα ορόφου, επίσης 40 τ.μ., αποτελείται από ένα Σαλόνι, 1 Υπνοδωμάτιο, 1 Μπάνιο, 1 μικρή κουζινούλα και ένα υπέροχο μπαλκονάκι με θέα.

Τα κουφώματα του 1ου ορόφου είναι αλουμινίου ενώ και τα 2 διαμερίσματα είναι εξοπλισμένα με κλιματιστικά θέρμανσης/ψύξης.

Το ακίνητο διαθέτει περιμετρικά του έναν υπέροχο κήπο, με χτιστό BBQ, ιδανικό για να απολαύσετε τις καλοκαιρινές σας διακοπές σε έναν χώρο γεμάτο δροσιά καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας λόγω της μοναδικής του τοποθεσίας.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.
Novvesto Real Estate – Μεσιτικό Γραφείο Οδυσσέας Γραμμένος
E-mail: odg@novvesto.gr

◉ Κωδικός ακινήτου: AS-4001

Λίγα Λόγια για τα παράλια του Δήμου Αγιάς:

Εκεί που οι παρυφές του Κισσάβου συναντώνται με τα κρυστάλλινα νερά του Αιγαίου, εκεί ακριβώς θα βρείτε τα μοναδικά σε ομορφιά παράλια του Δήμου Αγιάς, με 26 καθηλωτικές παραλίες. Μια ακτογραμμή μήκους 45 χλμ που ξεκινά από την παραλία του Μύλου Γλυμένη στα όρια με τον νομό Μαγνησίας και φτάνει μέχρι την παραλία Στρίτζου στο Δέλτα Πηνειού.

Μικροί κολπίσκοι αλλά και μεγάλες οργανωμένες & ελεύθερες αμμουδερές ακτές περιμένουν κάθε καλοκαίρι τους επισκέπτες τους για να τους αποκαλύψουν τις ομορφιές τους. Υποβρύχιες καταδύσεις σε ναυάγια της περιοχής είναι επίσης εφικτές σε όσους ενδιαφέρονται για μια ματιά κάτω από την επιφάνεια!

Η περιοχή εκτός από τον θαλάσσιο θησαυρό της διαθέτει και έναν πλούσιο, καταπράσινο ημιορεινό όγκο που μπορείτε να απολαύσετε μέσα από τα χαραγμένα μονοπάτια της περιοχής: Μονοπάτι Βελίκας – Μελίβοιας, Δάσος Πολυδενδρίου (εξοχικό κτήμα της τέως βασιλικής οικογένειας ) κ.ά.

Σημεία θρησκευτικού αλλά και αρχαιολογικού ενδιαφέροντος έρχονται να συμπληρώσουν την μαγεία αυτού του, κατά πολλούς, ευλογημένου τόπου: Μονή Ιωάννου Θεολόγου, Μοναστήρι Αγίων Αναργύρων, Μοναστήρι Αγίου Παντελεήμονος, Κάστρο Βελίκας, Αρχαιολογικός χώρος Κάτω Πολυδενδρίου κ.ά.

Στην περιοχή μας δραστηριοποιείται και οργανωμένο γραφείο εξορμήσεων για αυτούς που αναζητούν την περιπέτεια και έχουν διάθεση να συνδυάσουν τις διακοπές τους με τα extreme sports για μια ολοκληρωμένη εμπειρία διακοπών όπως Canoe στο Δέλτα του Πηνειού, Canyoning στο Φαράγγι Καλυψούς, Zodiac Safari στις Σπηλιές Βένετου κ.ά.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
4001 - 20/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
80 m²
δωμάτια
5 δωμάτια, 2 μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
Έξοδα
τιμή
€ 110.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2002
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή