Τριάρι Αμπελόκηποι - Πεντάγωνο, Πλατεία Μαβίλη, Αμπελόκηποι - Πεντάγωνο

Αμπελόκηποι - ΠεντάγωνοΑμπελόκηποι - Πεντάγωνο
  • € 1.200/μήνα
  • 5
  • 135
  • 2
  • 2
  • Ναι
Περιγραφή
Διαμέρισμα προς ενοικίαση, στην πλατεία Μαβίλη, 2ου ορόφου. Το εμβαδόν του ακινήτου είναι 135 τ.μ. και βρίσκεται σε οικογενειακή πολυκατοικία 4 οροφοδιαμερισμάτων. Αποτελείται από 3 Υ/Δ, 2 μπάνια, 1 άνετο πατάρι, 1 κουζίνα, 1 μεγάλο σαλόνι, 1 τραπεζαρία, 1 διάδρομο, 1 μπαλκόνι και 1 ευρύχωρη βεράντα. Έχει κατασκευαστεί το 1978, ανακαινίστηκε το 2015 και διαθέτει άριστη διαρρύθμιση. Η θέρμανση του ακινήτου είναι αυτόνομη με φυσικό αέριο. Διαθέτει μοντέρνα κουζίνα με ηλεκτρικές συσκευές Miele, κλιματισμό, πόρτα ασφαλείας ,κρυφούς φωτισμούς, μοντέρνες εντοιχισμένες ντουλάπες, εσωτερική ηχητική εγκατάσταση, θυροτηλεόραση, ασανσέρ, αποθηκευτικούς χώρους, νυχτερινό ρεύμα, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, ανακλίσεις και σίτες. Το ενεργειακό πιστοποιητικό είναι υπό έκδοση και τα δάπεδα είναι από μασίφ δρύινο ξύλο, μάρμαρο και πλακάκι. Bρίσκεται πολύ κοντά σε σταθμό μετρό, συγκοινωνίες, σχολεία, νοσοκομεία, μέγαρο μουσικής, café, super markets. 'Εχει θέα σε πράσινο κι ανοιχτωσιά και νοτιοανατολικό προσανατολισμό. Το ακίνητο είναι οροφοδιαμέρισμα, φρεσκοβαμμένο, προσόψεως, φωτεινό, διαμπερές, ευάερο, ψηλοτάβανο, ευχάριστο. Είναι κατάλληλο για οικογένειες, ζευγάρια, ή εργένηδες, βρίσκεται σε πολύ ήσυχη και προσεγμένη γειτονιά, σε δρόμο με εξαιρετικά ήπια ροή αυτοκινήτων και είναι άμεσα διαθέσιμο. Τιμή: €1.200. EDRASI REAL ESTATE, email: edrasirealestate@gmail.com, website: www.edrasirealestate.com

*Η θέση του ακινήτου στον χάρτη έχει τοποθετηθεί κατά προσέγγιση. Η ακριβής διεύθυνση παρέχεται κατά την υπόδειξη του ακινήτου.

*Τα χαρακτηριστικά και οι πληροφορίες του ακινήτου παρέχονται μετά από υπόδειξη του ιδιοκτήτη.

Το γραφείο μας είναι μέλος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (Ε.Ε.Α.) με αριθμό Γενικού μητρώου (ΓΕ.ΜΗ.) 171073503000, μέλος του Συλλόγου Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Αθηνών Αττικής (Σ.Μ.Α.Σ.Α.Α.) με Α.Μ. 9689 και μέλος της European Association of Real Estate Professions (CEPI).

Για την υπόδειξη του ακινήτου και την υπογραφή της εντολής υπόδειξης, απαιτείται η επίδειξη του Α.Δ.Τ και το Α.Φ.Μ. σας, σύμφωνα με τον Νόμο περί μεσιτών (Ν. 4072/2012 ) ΦΕΚ 86/Α/11.4.2012.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
936081 - 19/05/2024
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
135 m²
δωμάτια
5 (3 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 2 μπάνια
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 1.200/μήνα
κοινόχρηστα
€ 40/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1978
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή