Δυάρι Κερατσίνι, Ανάσταση, Κερατσίνι

ΚερατσίνιΚερατσίνι
  • € 130.000
  • 3
  • 86
  • 1
  • 1
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 30/04/2024
Περιγραφή
Πωλείται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από το Μεσιτικό Γραφείο ZN Properties οροφοδιαμέρισμα Α' ορόφου Ε=86,02 τμ μόλις 1' από την πλατεία Λαού στο Κερατσίνι.

Πρόκειται για ένα υπέροχο διαμέρισμα με άπλετο φυσικό φως, το οποίο αποτελείται από έναν μεγάλο χώρο καθιστικού με πρόσβαση στο μπαλκόνι, από δύο άνετα και λειτουργικά υπνοδωμάτια με εντοιχισμένες ντουλάπες, το ένα εκ των δύο είναι master, από ένα μεγάλο μπάνιο και από μία φωτεινή κουζίνα με πολλά ντουλάπια.

Στο διαμέρισμα υπάρχει ένας μεγάλος ημιυπαίθριος χώρος , ο οποίος δίνει μία ξεχωριστή νότα στο διαμέρισμα αφού το κάνει μοναδικό, μπορεί κάποιος να το αξιοποιήσει ως αυλή και ως χώρο για άπλωμα ρούχων.

Τα κουφώματα είναι συνθετικά, το δάπεδο είναι μάρμαρο, υπάρχει μεγάλο γωνιακό μπαλκόνι, δεν υπάρχει θέρμανση αλλά επειδή είναι μόνο δύο διαμερίσματα ανεξάρτητα την οικοδομή, ο καινούριος ιδιοκτήτης μπορεί να βάλει δικό του αυτόνομο σύστημα θέρμανσης.

Το διαμέρισμα είναι ψηλοτάβανο με ωραία αύρα, ενέργεια και έχει πολλές προοπτικές και δυνατότητες όπως είναι η δημιουργία τρίτου υπνοδωματίου καθώς και η εγκατάσταση ασανσέρ αφού υπάρχουν οι προδιαγραφές. Είναι γωνιακό και προσόψεως, με μεγάλο γωνιακό μπαλκόνι ένα μέρος του έχει τέντες.

Βρίσκεται σε ΚΕΝΤΡΙΚΟ σημείο κοντά στην αγορά, σε σχολεία, απέχει 6' από το Μετρό Μανιάτικα, διέρχεται επίσης και το τρόλεϊ 17, έχει κοντά στάση λεωφορείου, απέχει 10' από το Λιμάνι του Πειραιά.

Η τιμή άλλαξε επειδή δεν πωλείται και το δώμα πλέον

Τιμή : €130.000 ZN Properties, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2111177946, email: zoinakirealestate@gmail.com, website: www.znproperties.gr
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
868549
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
86 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
1° όροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 130.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1976
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή