Δυάρι Τούμπα, Ιπποκράτειο, Φάληρο - Ιπποκράτειο

Φάληρο - ΙπποκράτειοΤούμπα
  • € 220.000
  • 3
  • 113
  • 1
  • 2
  • Ναι
Περιγραφή
Διαμέρισμα Προς Πώληση, όροφος: 2ος, στην περιοχή: Τούμπα - Κάτω Τούμπα. Το εμβαδόν του ακινήτου είναι 113 τ.μ.. Αποτελείται από: 2 Υ/Δ, 1 μπάνιο/α, 1 κουζίνα/ες, 1 σαλόνι/α. Έχει κατασκευαστεί το 1974. Η θέρμανση του ακινήτου είναι Ατομική με Ρεύμα, έχει κουφώματα Αλουμινίου με Διπλά τζάμια, ενεργειακό πιστοποιητικό: Υπο έκδοση και τα δάπεδα είναι: Ξύλο, Μάρμαρο. Η κατάστασή του είναι: Μέτρια, βρίσκεται κοντά σε Μετρό, Συγκοινωνίες, Πάρκο, Σχολείο, Πλατεία, Εκκλησία, Παιδικό σταθμό, Λαική αγορά, Super Market, Κέντρο Πόλης, Πανεπιστήμιο, έχει θέα Πάρκο. Το ακίνητο είναι Επί Λεωφόρου, Φωτεινό, Διαμπερές, είναι κατάλληλο για Εισόδημα και επίσης διαθέτει τα παρακάτω χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα: Ασανσέρ, Πόρτα Ασφαλείας. Τιμή: €220.000.
Oikies Real Estate - Κατάστημα Πέτρου Συνδίκα, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310831182, email: sales.syndika@oikies.net, website: https://oikies.net--Περισσότερα ενημερωμένα ακίνητα για να βρείτε το δικό σας.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. Για την υπόδειξη ακινήτου είναι υποχρεωτική η ταυτοποίηση με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
936759 - 22/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
113 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 220.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1974
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή