Γραφείο προς Ενοικίαση

Εξάρχεια - Νεάπολη
  • € 1.050/μήνα
  • 78
  • 1
Περιγραφή
Αυτο το εξαιρετικό γραφείο βρίσκεται στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, σε κτίριο του 1965 που φέρει την υπογραφή του γνωστού αρχιτέκτονα της εποχής, Ιωάννη Bαλσαμάκη.

Το διαμέρισμα ανακαινίστηκε πλήρως το 2002, με υλικά υψηλής ποιότητας και επώνυμα προϊόντα από γνωστές εταιρείες, ενώ είναι εξοπλισμένο με όλες τις απαραίτητες ηλεκτρικές συσκευές. Περιλαμβάνει επίσης έπιπλα και αξεσουάρ γραφείου, καθιστώντας το ιδανικό για άμεση χρήση. Καλύπτει έκταση 78 τ.μ. στον τρίτο όροφο, αποτελείται απο δύο ευρύχωρους χώρους που προσαρμόζονται εύκολα στις ανάγκες κάθε επιχείρησης, κουζίνα, μπάνιο, μια μικρή αποθήκη και μπαλκόνι.

Η πρόσβαση στα μέσα μεταφοράς είναι άμεση, με τον σταθμό του τρένου της Βικτώριας να απέχει μόλις δέκα λεπτά με τα πόδια, ο σταθμός μετρό Αμπελόκηποι βρίσκεται σε απόσταση δεκαπέντε λεπτών περπάτημα, ενώ ακριβώς έξω από το κτίριο υπάρχει στάση λεωφορείου, κάτι που διευκολύνει ακόμη περισσότερο τη μετακίνηση.

Το διαμέρισμα διαθέτει παράθυρα αλουμινίου υψηλής ποιότητας με διπλά τζάμια με εξαιρετική ηχομόνωση, κεντρική θέρμανση με αέριο και δύο κλιματιστικά, εξασφαλίζοντας ένα άνετο και ήσυχο περιβάλλον εργασίας όλο τον χρόνο. Η πόρτα ασφαλείας και η υπηρεσία μονίμου θυρωρού στο κτίριο, προσφέρουν επιπλέον προστασία, καθιστώντας το χώρο ιδανικό για κάθε επαγγελματία.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
240406 - 27/05/2024
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Γραφείο | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
78 m²
δωμάτια
1 μπάνιο
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Countertop
Πόρτα ασφαλείας
Έξοδα
τιμή
€ 1.050/μήνα
κοινόχρηστα
€ 30/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1965
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή