Γκαρσονιέρα Τούμπα, Κάτω Τούμπα, Τούμπα

ΤούμπαΤούμπα
  • € 89.000
  • 2
  • 45
  • 1
  • R
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 17/05/2024
Περιγραφή
Κάτω Τούμπα ΠΩΛΕΙΤΑΙ ανακαινισμένο διαμέρισμα 45 τ.μ, προσόψεως , με απέραντη θέα .Αποτελείται από , 1 σαλοκουζίνα , 1υπνοδωμάτιο,, 1μπάνιο , χωλ, βεράντα,.Είναι φωτεινό, ανατολικό και έχει κήπο μπροστά.Είναι κατάλληλο για εργαζόμενους και φοιτητές.Το ακίνητο είναι πλήρως εξοπλισμένο με ηλεκτρικές συσκευές και το υπνοδωμάτιο διαθέτει καινούργια ντουλάπα και διπλό κρεβάτι.Έχει κουφώματα συνθετικά ,διπλά τζάμια ,σίτες,,τέντες,θωρακισμένη πόρτα,πλακάκια στο σαλόνι και στο χώλ ,ενώ το υπνοδωμάτιο έχει σανίδια. Διαθέτει κλιματισμό,αυτόνομη θέρμανση με λέβητα φυσικού αερίου.,είναι δίπλα σε στάση λεωφορείου , απέχει απο τη θάλασσα 2000 μ.και 10 χλμ από το αεροδρόμιο.Στα λίγα μέτρα υπάρχει σουπερμάρκετ.Είναι ενοικιασμένο προς 380 ευρώ το μήνα και αποτελεί καλή επενδυτική επιλογή,αλλά και ιδιοκατοίκησης.
Έχει κοινόχρηστα 7 ευρώ το μήνα.Η τιμή πώλησής είναι 89.000 ευρώ.(Συζητήσιμη).
Oikies Real Estate - Κατάστημα Πέτρου Συνδίκα, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310831182, email: sales.syndika@oikies.net, website: https://oikies.net--Περισσότερα ενημερωμένα ακίνητα για να βρείτε το δικό σας.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. Για την υπόδειξη ακινήτου είναι υποχρεω
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
936963
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
45 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
Ημιώροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 89.000
κοινόχρηστα
€ 7/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1980
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή