Δυάρι άριστη κατάσταση, τέταρτος όροφος, Κέντρο, Καλλιθέα

Καλλιθέα
  • € 190.000
  • 3
  • 74
  • 1
  • 4
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 22/04/2024
Περιγραφή
Αυτό το εκπληκτικό, διαμπερές ρετιρέ διαμέρισμα 74 τ.μ. στην Καλλιθέα αναδεικνύει μια εξαιρετική αισθητική και λειτουργικότητα. Βρίσκεται στον 4ο όροφο μιας πολυκατοικίας και προσφέρει μια πλήρως ανακαινισμένη εμπειρία διαβίωσης. Εντυπωσιάζει με τα ξύλινα δάπεδα που δημιουργούν ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον, ενώ η κουζίνα και το μπάνιο είναι επιπλωμένα με ποιοτικά έπιπλα που ενισχύουν την αισθητική του χώρου. Οι φωτεινοί εσωτερικοί χώροι, όπως είναι τα 2 υπνοδωμάτια και η ανοιχτή διάταξη της κουζίνας προς το σαλόνι δημιουργούν μια ευχάριστη ατμόσφαιρα, ιδανική για οικογενειακές στιγμές γεμάτες χαρά και ευτυχία. Το ευρύχωρο μπαλκόνι προσφέρει έναν υπέροχο χώρο για χαλάρωση και διασκέδαση με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, ενώ παράλληλα προσφέρει εκπληκτική θέα προς το περιβάλλον.

* Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση

Τοποθεσία: Η Καλλιθέα, ο τέταρτος μεγαλύτερος δήμος στην αστική περιοχή της Αθήνας, είναι μια κατοικημένη περιοχή με ένα εκτεταμένο εμπορικό δίκτυο που βρίσκεται σε απόσταση 3 χλμ. Νότια του κέντρου της Αθήνας και 3 χλμ βορειοανατολικά του Πειραιά.

Μοναδικά χαρακτηριστικά: Η Καλλιθέα, που κυριολεκτικά σημαίνει «ωραία θέα», είναι μια περιοχή που στις αρχές του 20ου αιώνα ήταν γεμάτη από όμορφες νεοκλασσικές καλοκαιρινές κατοικίες, απολαμβάνοντας μια υπέροχη θέα στον Σαρωνικό κόλπο. Τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί ως κατοικημένη περιοχή με ένα εκτεταμένο δίκτυο αγορών, ιδανικό για οικογένειες και φοιτητές, καθώς φιλοξενεί τρία πανεπιστήμια. Πάντειο, Χαροκόπειο και Σιβιτανίδειος. Η Καλλιθέα είναι μία από τις τρεις γειτονιές που έχει επωφεληθεί περισσότερο από το σχέδιο Αναγέννησης του Φαλήρου, ξεκινώντας με την κατασκευή χώρων Ολυμπιακών Αγώνων και το πρόσφατο εντυπωσιακό Πάρκο και Πολιτιστικό Κέντρο Σταύρος Νιάρχος, που φιλοξενεί την Εθνική Όπερα και την Εθνική Βιβλιοθήκη.

Προσβασιμότητα: Συνδέεται με τρένα και λεωφορεία προς το κέντρο της πόλης, το λιμάνι του Πειραιά και το αεροδρόμιο.

Επενδυτική δυναμική: Η εγγύτητά του τόσο στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας όσο και στο λιμάνι του Πειραιά, είναι μια περιοχή που έχει πάντα μια σταθερή ζήτηση.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
W-02UWUQ
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
74 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
4° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Έξοδα
τιμή
€ 190.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1976
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή