Δυάρι τρίτος όροφος, Κοκκινιά, Μαρούσι

Μαρούσι
  • € 280.000
  • 3
  • 101
  • 3
  • 3
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 22/04/2024
Περιγραφή
Πρόκειται για ένα ευάερο και ευήλιο οροφοδιαμέρισμα 101 τμ στον 3ο όροφο τετραώροφης πολυκατοικίας στα σύνορα Αμαρουσίου-Μελισσίων. Αποτελείται από έναν ενιαίο χώρο σαλο τραπεζαρίας, 2 υπνοδωμάτια, μια ευρύχωρη κουζίνα και δύο μπάνια. Στην πυλωτή υπάρχει μια θέση πάρκινγκ και στο υπόγειο αποθηκευτικός χώρος.
Βρίσκεται κοντά σε σχολεία, συγκοινωνίες και τοπική αγορά ενώ η γειτονιά είναι πολύ ήσυχη μέσα στο πράσινο και δίπλα σε χώρους αναψυχής.
Μια εξαιρετική επιλογή για οικογένειες, ζευγάρια και επενδυτές, καθώς η τιμή του διαμερίσματος είναι πολύ ανταγωνιστική για την περιοχή.
*Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Το Μαρούσι είναι ο εμπορικός κόμβος της Αθήνας και η βάση πολλών πολυεθνικών εταιριών, επιχειρήσεων, και διαφημιστικών εταιριών. Αυτό με τη σειρά του σημαίνει ότι τριγύρω συναντά μια πληθώρα από μπαρ, καφετέριες, εστιατόρια, τράπεζες, καταστήματα αλλά και μεγάλα εμπορικά κέντρα. Το Μαρούσι φιλοξενεί επίσης μερικά από τα πιο γνωστά νοσοκομεία της Αθήνας, ενώ σε κοντινές αποστάσεις βρίσκονται πολλά ξενόγλωσσα σχολεία. Για τους λάτρεις της ευεξίας και της άσκησης υπάρχει διαθέσιμο το Ολυμπιακό κέντρο (ΟΑΚΑ) καθώς και το μεγαλύτερο πράσινο πάρκο της Αθήνας, το Άλσος Συγγρού, που προσφέρουν μια μεγάλη απόδραση μέσα στην πόλη.

Προσβασιμότητα: Το Μαρούσι είναι εύκολα προσβάσιμο με το μετρό και τους δύο προαστιακούς σταθμούς καθώς και με το λεωφορείο. Βρίσκεται πολύ κοντά στον περιφερειακό δρόμο της Αττικής Οδού και της Εθνικής Οδού και απέχει μόλις 35 λεπτά με το αυτοκίνητο από το αεροδρόμιο.
Επενδυτική δυναμική: Το Μαρούσι ήταν πάντα ελκυστικό για τους επενδυτές ακίνητης περιουσίας, λόγω της ευνοϊκής του θέσης αλλά και της ανάπτυξης που είχε τα τελευταία χρόνια, με αποτέλεσμα οι τιμές των ακινήτων να προσφέρουν πάντα μια καλή απόδοση της επένδυσης.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
W-02V7QX
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
101 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
3° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 280.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1980
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή