Διαμέρισμα Γενναδίου Αναστασίου, 65, Πλατεία Γκύζη, Γκύζη - Πεδίον Άρεως

Γκύζη - Πεδίον ΆρεωςΓενναδίου Αναστασίου, 65
  • € 76.000
  • 36
  • T
Περιγραφή
Εξαιρετική ευκαιρία επένδυσης στον κεντρικό και δημοφιλή γειτονισμό του Γκύζη!

Διαθέσιμο προς πώληση, ένα πλήρως ανακαινισμένο διαμέρισμα που συνδυάζει μοναδικά τον σύγχρονο σχεδιασμό με τη λειτουργικότητα. Αποτελείται από ένα ευρύχωρο σαλόνι-κουζίνα, ένα ξεχωριστό υπνοδωμάτιο και ένα μπάνιο, παρέχοντας έναν άνετο χώρο διαβίωσης με όλες τις ανέσεις.

Το διαμέρισμα προσφέρεται πλήρως επιπλωμένο και εξοπλισμένο, με πλήρη σετ ιματισμού και εξοπλισμό κουζίνας, επιτρέποντας άμεση μετακόμιση για τους νέους ιδιοκτήτες.

Το φυσικό φωτισμό του διαμερίσματος ενισχύεται από τον ανατολικό προσανατολισμό του, ενώ η ησυχία και η άνεση προσφέρονται από το γεγονός ότι βρίσκεται σε μια ήσυχη πολυκατοικία.

Η πλεονεκτική τοποθεσία του διαμερίσματος στην περιοχή του Γκύζη δίπλα στο πεδίο του Αρεως, δίνει πρόσβαση σε πράσινες εκτάσεις και ευκαιρίες αναψυχής. Επιπλέον, η προκείμενη υποκατασκευή του μετρό στη στάση Δικαστήρια, εξασφαλίζει εύκολη πρόσβαση σε διάφορες περιοχές της πόλης.

Αυτό το διαμέρισμα αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία επένδυσης, καθώς έχει καταχωρηθεί στις πλατφόρμες Airbnb και Booking εδώ και 2 χρόνια, φέροντας τα εμβλήματα Superhost και υψηλές βαθμολογίες στις κριτικές του. Η επιτυχία του ως ενοικιαζόμενο ακίνητο αποτελεί ένα σημαντικό πλεονέκτημα για τους μελλοντικούς ιδιοκτήτες, προσφέροντας σταθερή πηγή εσόδων και επιστροφή επενδυτικού κεφαλαίου.

Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Επιπλωμένο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-6559787 - 22/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
36 m²
όροφος
Ισόγειο
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Επιπλωμένο
Έξοδα
τιμή
€ 76.000
κοινόχρηστα
€ 20/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1968
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης