Duplex 142 τμ, Πλάκα, Ιστορικό Κέντρο Αθήνας

Ιστορικό Κέντρο Αθήνας
  • € 850.000
  • 3
  • 142
  • 2
  • Ναι
Περιγραφή
Εάν αναζητάτε μια άνετη κατοικία στο κέντρο της Αθήνας, τότε αυτή η σπάνια γωνιακή ρετιρέ μεζονέτα στον 4ο και 5ο όροφο είναι αυτό που ψάχνετε! Χτισμένη το 1955, διατηρεί την αυθεντικότητά της και αναδεικνύει εκπληκτικά τη ρετρό αισθητική, δημιουργώντας μια αίσθηση νοσταλγίας για τη χρυσή εποχή του '50.
Ένα ευρύχωρο και ευάερο σαλόνι με τζάκι αποτελεί το κέντρο της κατοικίας, προσφέροντας έναν ζεστό και φιλόξενο χώρο για συγκεντρώσεις με φίλους και οικογένεια. Μια άνετη γωνία γραφείου, η λειτουργική κουζίνα και τα δύο φωτεινά υπνοδωμάτια στον επάνω όροφο προσφέρουν άνετη διαβίωση για τους κατοίκους. Όλοι οι κύριοι χώροι είναι ηλιόλουστοι και έχουν άμεση πρόσβαση στις μεγάλες περιμετρικές βεράντες που αγκαλιάζουν το σπίτι.
Με την αυθεντική της αισθητική να παραμένει ακέραιη, η κατοικία διαθέτει ενδιαφέρουσες ξύλινες λεπτομέρειες στις πόρτες, ξύλινα παρκέ και μια ξύλινη σκάλα με όμορφη ξύλινη κουπαστή, αναδεικνύοντας την κομψότητα και αποτυπώνοντας την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής.
Η γύρω περιοχή είναι πολύ ζωντανή και ενδιαφέρουσα, γεμάτη με μοδάτες καφετέριες, wineries, μπαράκια και εστιατόρια, προσφέροντας μια ξεχωριστή εμπειρία διασκέδασης και ψυχαγωγίας.
Βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία, σε απόσταση λιγότερη από 300 μέτρα από την πλατεία Συντάγματος και δίπλα στον πεζόδρομο της Ερμού, προσφέροντας άνεση και εξαιρετικά εύκολη πρόσβαση στον πιο εμπορικό και κεντρικό δρόμο της Αθήνας, καθιστώντας την μεζονέτα αυτή μια πραγματικά επιθυμητή κατοικία, αλλά και μία ιδανική επενδυτική ευκαιρία, μιας και είναι μία πολύ ελκυστική επιλογή διαμονής για τους τουρίστες.

Το επίκεντρο της Αθήνας που κυριαρχείται από το μεγαλοπρεπές Ελληνικό Κοινοβούλιο και εικονικά κτίρια, όπως το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία. Σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από την Πλάκα, το Μοναστηράκι και το Κολωνάκι.
Η πλατεία Συντάγματος είναι στην καρδιά όλης της δράσης, ενώ η γύρω περιοχή αποτελεί τον κόμβο για τα πιο μοντέρνα εστιατόρια, βραβευμένα μπαρ, μπουτίκ παγωτού και μπουτίκ σχεδιαστών. Είναι επίσης πολύ κοντά σε πολλά μουσεία, γκαλερί τέχνης, θέατρα και στο πολυκατάστημα Attica και μπουτίκ πολυτελών κοσμημάτων. Ένας εξαιρετικός προορισμός για ακίνητα.
Εξαιρετικά καλή σύνδεση με την υπόλοιπη Αθήνα και το λιμάνι του Πειραιά με μετρό, τραμ και λεωφορεία. Το αεροδρόμιο απέχει 50 λεπτά με μια ώρα με το τρένο και τα λεωφορεία.
Αυτή η περιοχή είχε πάντα πολύ ενδιαφέρον. Εγγυημένες αποδόσεις της επένδυσης.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02V5ZO - 25/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
142 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
4° όροφος, με ανσασέρ
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 850.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1955
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή