Μονοκατοικία βίλα Αναγνωστάκη Μανόλη, Ρούστικα 74055, Ρούστικα, Νικηφόρος Φωκάς

Νικηφόρος ΦωκάςΑναγνωστάκη Μανόλη, Ρούστικα 74055
  • € 370.000
  • 5
  • 180
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή
Όμορφη βίλα προς πώληση στα Ρούστικα. Πρόκειται για ακίνητο 180 τ.μ. το οποίο βρίσκεται σε οικόπεδο 350 τ.μ. Το εσωτερικό της βίλας είναι εξαιρετικής αισθητικής και αυτό το αντιλαμβάνεται κανείς με το που θα μπει στο χώρο. Ο χώρος σαλονιού-κουζίνας είναι ενιαίος, στην πλευρά του σαλονιού υπάρχει ενεργειακό τζάκι μπροστά από ένα όμορφο καθιστικό, ενώ η πλευρά της κουζίνας είναι διακοσμημένη με ρετρό επιτοίχια πλακάκια, που δένουν αρμονικά με τα εξαιρετικά έπιπλα κουζίνας. Συνολικά, ο ενιαίος αυτός χώρος είναι λιτά, αλλά προσεκτικά διακοσμημένος κι αφήνει μία αίσθηση απέριττης πολυτέλειας.

Η βίλα διαθέτει τέσσερα άνετα υπνοδωμάτια. Ένα στο υπόγειο, ένα στο ισόγειο το οποίο προσφέρει πρόσβαση με αμαξίδιο προς τη θέση στάθμευσης και την πισίνα, και δύο στον πρώτο όροφο. Τα μπάνια είναι συνολικά τρία, ένα στον κάθε όροφο. Όλα τα δωμάτια είναι πλήρως εξοπλισμένα και φέρουν ομοιόμορφη διακόσμηση, με σιδερένια κρεβάτια και όμορφες ντουλάπες. Επίσης, τα δύο δωμάτια του πρώτου ορόφου προσφέρουν πρόσβαση στα μπαλκόνια που περιβάλλουν το σπίτι. Το ένα έχει θέα στο χωριό και τη γύρω αγροτική περιοχή, ενώ το άλλο βγαίνει σε ένα μικρότερο μπαλκονάκι που βλέπει στο χώρο της πισίνας και η θέα του φτάνει μέχρι και τη θάλασσα.

Η συγκεκριμένη βίλα είναι ένα σπίτι το οποίο μπορεί να καλύψει τις ανάγκες διαμονής μίας μεγάλης οικογένειας για όλο το χρόνο, καθώς διαθέτει ενεργειακό τζάκι, κεντρική θέρμανση και κλιματιστικά. Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως ένα εξαιρετικό εξοχικό, το οποίο θα επισκέπτεται κανείς για τις διακοπές του. Φυσικά, το γεγονός ότι ήδη η βίλα χρησιμοποιείται ως κατάλυμα βραχυχρόνιας μίσθωσης (με άριστες κριτικές), δίνει τη δυνατότητα στους νέους ιδιοκτήτες της, να την ενοικιάζουν για όσο χρόνο δεν μένουν εκεί και να δημιουργούν έτσι ένα εισόδημα, το οποίο μπορεί είτε να καλύψει τα ετήσια κόστη συντήρησης, είτε να βοηθήσει στη γρηγορότερη απόσβεση της επένδυσης. Το γεγονός οτι το σπίτι παραδίδεται με όλα τα έπιπλα και τον εξοπλισμό βοηθά επίσης στη γρήγορη απόσβεση της επένδυσης.

Οι εξωτερικοί χώροι είναι όμορφα διαμορφωμένοι με έναν μικρό περιποιημένο κήπο και τον εντυπωσιακό χώρο της πισίνας. Επιπλέον, υπάρχουν θέσεις στάθμευσης για έως και τρία αυτοκίνητα. Το περιβάλλον της πισίνας είναι αρκετά μεγάλο για ηλιοθεραπεία αλλά και για τη δημιουργία εξωτερικής τραπεζαρίας, η οποία σε συνδυασμό με το χώρο για το μπάρμπεκιου, υπόσχεται εξαιρετικά δείπνα σε ένα πανέμορφο περιβάλλον.

Τα Ρούστικα είναι ένας ιστορικός οικισμός με εξαιρετικά ενετικά κτήρια, τα οποία στην πλειονότητά τους είναι αναπαλαιωμένα. Βρίσκεται στο κέντρο του νομού Ρεθύμνης, διευκολύνοντας έτσι την πρόσβαση τόσο στις βόρειες, όσο και τις νότιες παραλίες του νησιού. Η απόσταση από την παραλία του Πετρέ δεν ξεπερνά τα 13 χιλιόμετρα, ενώ οι νότιες παραλίες απέχουν περί τα 20 χιλιόμετρα.

Υπεύθυνος για την ανάθεση είναι ο Κωνσταντίνος Μουλλός αδειούχος μεσίτης με αριθμό Γ.Ε.ΜΗ: 3469607

Παρά το γεγονός οτι η Aspis Real Estate Ρεθύμνου παίρνει όσο το δυνατόν περισσότερα μέτρα για να διασφαλίσει οτι τα στοιχεία που αναγράφονται στις δημοσιευμένες αγγελίες είναι αληθή αυτά είναι κατά δήλωση των πωλητών και ως εκ τούτου δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για την ορθότητα των πληροφοριών. Σε κάθε περίπτωση δίνουμε ισχυρή σύσταση για έλεγχο των πληροφοριών από εξειδικευμένους επαγγελματίες πριν την καταβολή οποιουδήποτε χρηματικού ποσού.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-6560627 - 24/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
180 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
2 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Έξοδα
τιμή
€ 370.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2019
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή