Δυάρι Ηλιούπολη, Αστυνομικά, Ηλιούπολη

ΗλιούποληΗλιούπολη
  • € 377.000
  • 3
  • 89
  • 2
  • 2
  • Ναι
Περιγραφή
Ηλιούπολη - Αστυνομικά, διατίθεται προς πώληση νεόδμητο διαμέρισμα, συνολικής επιφανείας 89,80τ.μ., στον 2ο όροφο, υπό κατασκευής πολυκατοικίας, η οποία θα αποπερατωθεί στα τέλη του 2025.Η πολυκατοικία βρίσκεται σε ήσυχη γειτονιά κοντά στο Δημοτικό κολυμβητήριο της Ηλιούπολης και διακρίνεται για τον μοντέρνο σχεδιασμό της και τα εξαιρετικής ποιότητας υλικά, γεγονός που κατατάσσει το κτίριο στην κατηγορία Α+ ενεργειακής απόδοσης. Ένα από τα ιδιαίτερα στοιχεία του design της είναι τα μεγάλα ανοίγματα στην πρόσοψη που σε συνδυασμό με τα γυάλινα κιγκλιδώματα στις βεράντες χαρίζουν άπλετο φως στους εσωτερικούς χώρους. Οπλισμένο σκυρόδεμα, γυαλί και τετράγωνοι όγκοι συνθέτουν ένα μοντέρνο κτίριο που θα ζήλευε ο Gropious, καθώς δε θα ήταν υπερβολή να χαρακτηρίσουμε το κτίριο ως σύγχρονο δείγμα της αρχιτεκτονικής του Bauhaus. Ταυτόχρονα, η έλλειψη συμπαγών όγκων στην πρόσοψη και η αντικατάσταση τους με γυάλινους, η pilotis, η δυνατότητα να δημιουργηθούν κρεμαστοί κήποι λόγω των μεγάλων μπαλκονιών, και οι ζώνες ανοιγμάτων δίνουν τη δυνατότητα στο κτίριο να ενσαρκώνει και το δόγμα του αρχιτεκτονικού μοντερνισμού, όπως αυτό διατυπώθηκε από τον Λε Κορμπιζιέ "Αήρ, Ήχος, Φως". Λόγω της προνομιακής της θέσης προσφέρει πανοραμική θέα σε θάλασσα, στα βουνά αλλά και στο αστικό τοπίο του λεκανοπεδίου.

Σε ό,τι αφορά το διαμέρισμα είναι διαμπερές και αποτελείται από έναν ενιαίο χώρο καθιστικού μαζί με open plan κουζίνα, δύο υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο, αποθήκη στο υπόγειο και θέση στάθμευσης. Το μεγάλο πλεονέκτημα του καθιστικού είναι το άνοιγμα που έχει στην πρόσοψη και οδηγεί σε βεράντα περίπου 13 τμ, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στον ήλιο να μπαίνει σε όλο το χώρο και την αίσθηση στους κατοίκους του ότι δεν κλείνονται σε 4 τοίχους. Το ένα υπνοδωμάτιο είναι master και βλέπει στο πίσω μπαλκόνι επιφανείας περίπου 5,5 τμ. Το δεύτερο υπνοδωμάτιο είναι στην πρόσοψη του κτιρίου και έχει άνοιγμα σε μπαλκόνι περίπου 6 τμ. Το μπάνιο έχει παράθυρο στον ακάλυπτο προσφέροντας έτσι φυσικό φωτισμό και αερισμό.

Στα χαρακτηριστικά της πολυκατοικίας συγκαταλέγονται μεταξύ άλλων: τα Φωτοβολταϊκά Πάνελ για το κοινόχρηστο ρεύμα, ανελκυστήρας, κοινόχρηστοι χώροι με μάρμαρο, βιομηχανικό δάπεδο σε όλες τις θέσεις parking, αντιολισθητικά πατώματα στα μπαλκόνια και στην ταράτσα, αντισεισμική θωράκιση, θερμομόνωση και ηχομόνωση καθώς και σύστημα πυροπροστασίας.

Επιπλέον χαρακτηριστικά του διαμερίσματος: Πόρτα ασφαλείας, θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα αλουμινίου με υψηλά επίπεδα θερμομόνωσης, αυτόνομη θέρμανση με ατομικό λέβητα φυσικού αερίου, ενεργειακό τζάκι, ενδοδαπέδια θέρμανση, εξωτερική θερμομόνωση 10εκ., θυροτηλεόραση με δυνατότητα αυτόματης καταγραφής ήχου και εικόνας, προεγκατάσταση για: ηλιακό θερμοσίφωνα, κλιματιστικά, συναγερμό, 1 ανοιχτή θέση στάθμευσης με υποδομή για φόρτιση ηλεκτρικού αυτοκινήτου και τέλος, αποθήκη περίπου 7,5τ.μ. στο υπόγειο.

Καταλήγοντας, το ακίνητο προσφέρει εξαιρετικό συνδυασμό άνεσης και λειτουργικότητας, δημιουργώντας ένα ιδανικό περιβάλλον για την καθημερινή ζωή μιας οικογένειας.

Ενεργειακή Κλάση: Α+

Απόσταση από:
Δημοτικό Κολυμβητήριο Ηλιούπολης: 500μ.
Δημαρχείο Ηλιούπολης: 1200μ.
Μετρό Ηλιούπολης: 2000μ.
Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως: 1100μ.

Τιμή: 377.000€ (Η μεσιτική αμοιβή ανέρχεται στα 2% επί της τιμής πώλησης, πλέον 24% Φ.Π.Α)
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
936334 - 23/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
89 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 377.000
κοινόχρηστα
€ 50/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή