Duplex, άριστη κατάσταση, 300 τμ, Κάτω Πεύκη, Πεύκη

Πεύκη
  • € 2.000/μήνα
  • 4
  • 300
  • 3+
  • Ναι
Περιγραφή
Στην καρδιά του Αμαρουσίου, αυτή η ανεξάρτητη μεζονέτα προσφέρει έναν ευρύχωρο και ευέλικτο χώρο σε πέντε επίπεδα, συνολικής επιφάνειας 300 τμ. Ιδανικό για όσους αναζητούν άνεση και ευκολία, αυτό το σπίτι συνδυάζει το μοντέρνο design με την πρακτική λειτουργικότητα.
Το υπόγειο διαθέτει ένα δωμάτιο, ιδανικό για διάφορες χρήσεις, μαζί με λουτρό και εύκολη πρόσβαση στο γκαράζ. Το γκαράζ φιλοξενεί άνετα δύο αυτοκίνητα, με χώρο για ένα μέσα και ένα άλλο ακριβώς έξω.
Ανεβαίνοντας στο ισόγειο, σας υποδέχεται ένα φιλόξενο σαλόνι που ενσωματώνεται άψογα με μια ανοιχτή κουζίνα. Προχωρώντας στον πρώτο όροφο, σας περιμένουν τρία άρτια εξοπλισμένα υπνοδωμάτια, τα οποία συμπληρώνονται από ένα κοινόχρηστο λουτρό, παρέχοντας άνεση και ιδιωτικότητα στα μέλη της οικογένειας ή στους επισκέπτες.
Ο δεύτερος και ο τρίτος όροφος αποτελούν ένα άλλο ανεξάρτητο διαμέρισμα, με δεύτερο καθιστικό, επιπλέον κουζίνα και τραπεζαρία. Ένα λουτρό εξυπηρετεί αυτό το επίπεδο, ενώ ένας εκτεταμένος χώρος σοφίτας ολοκληρώνει την κατοικία, προσφέροντας ευελιξία είτε ως υπνοδωμάτιο ή δωμάτιο πολλαπλών χρήσεων, με ένα άλλο λουτρό.
Ένας ανελκυστήρας συνδέει απρόσκοπτα όλα τα επίπεδα από το υπόγειο μέχρι το επίπεδο της σοφίτας, που μπορεί να φιλοξενήσει έως και τρία άτομα τη φορά.
Από άποψη τοποθεσίας, αυτή η μεζονέτα βρίσκεται σε βολικό σημείο, μόλις 600 μέτρα από το μετρό, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση στη συγκοινωνία. Είτε αναζητάτε μια ευρύχωρη οικογενειακή κατοικία είτε μια ευέλικτη επενδυτική ευκαιρία, αυτή η ανεξάρτητη μεζονέτα στο Μαρούσι προσφέρει στυλ και πρακτικότητα.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
6998 - 22/04/2024
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
300 m²
δωμάτια
4 υπνοδωμάτια, 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με ανσασέρ
συνολικοί όροφοι κτιρίου
5 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 2.000/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2010
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή