Δυάρι Βύρωνας, Νέο Παγκράτι, Βύρωνας

ΒύρωναςΒύρωνας
  • € 148.000
  • 3
  • 74
  • 1
  • 2
  • Ναι
Περιγραφή
Βύρωνας, Νέο Παγκράτι, διατίθεται προς πώληση διαμέρισμα συνολικής επιφανείας 74 τ.μ., στον 2ο όροφο πενταώροφης πολυκατοικίας με ανελκυστήρα, χτισμένης στις αρχές της δεκαετίας του 1970. -το σημείο-
Η πολυκατοικία αποτελεί ένα τυπικό δείγμα πολυκατοικίας της περιοχής και της περιόδου που κατασκευάστηκε. Το διαμέρισμα είναι διαμπερές και αποτελείται από χωλλ εισόδου, σαλόνι, δύο υπνοδωμάτια, κουζίνα και μπάνιο. Μπαίνοντας κανείς στο διαμέρισμα βρίσκεται στο χωλλ εισόδου από το οποίο στα δεξιά έχει πρόσβαση στον χώρο του καθιστικού ενώ μπροστά υπάρχει πόρτα που οδηγεί στους υπόλοιπους χώρους του σπιτιού, στο μπάνιο την κουζίνα και στα υπνοδωμάτια. Το σαλόνι είναι ευρύχωρο και έχει πρόσβαση σε μακρόστενο μπαλκόνι της πρόσοψης. Το ένα υπνοδωμάτιο βρίσκεται στο πίσω μέρος, έχει μεγάλη ντουλάπα και έχει πρόσβαση σε μικρό μπαλκόνι στον ακάλυπτο. Το δεύτερο υπνοδωμάτιο είναι στο μπροστινό μέρος και μοιράζεται το μακρόστενο μπαλκόνι της πρόσοψης. Ανάμεσα στα δύο υπνοδωμάτια υπάρχουν το μπάνιο και η κουζίνα όπου και οι δύο χώροι έχουν παράθυρο σε φωταγωγό. Τα δάπεδα είναι μάρμαρο, μωσαϊκό και ξύλο στα υπνοδωμάτια.
Στο διαμέρισμα δεν έχουν πραγματοποιηθεί σημαντικές εργασίες αναβάθμισης στις εγκαταστάσεις του από την ημερομηνία κατασκευής του και χρήζει ανακαίνισης με τις πιο αναγκαίες επισκευές να επικεντρώνονται στην αλλαγή του μπάνιου, της κουζίνας και στα κουφώματα.
Επιπλέον χαρακτηριστικά: κεντρική θέρμανση πετρελαίου, ξύλινα κουφώματα με μονά τζάμια, χώρος αποθήκευσης σε πατάρι, τέντες και ασανσέρ.

Ενεργειακό Πιστοποιητικό: Υπό έκδοση

Απόσταση από:
Στάση λεωφορείων: 250μ.
Πλατεία Δεληολάνη: 450μ.
Κέντρο Παγκρατίου: 800μ.

Τιμή: 148.000€. (Η μεσιτική αμοιβή ανέρχεται στα 2% επί της τιμής πώλησης, πλέον 24% Φ.Π.Α)
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
935276 - 22/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
74 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 148.000
κοινόχρηστα
€ 25/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1972
κατάσταση
Χρήζει ανακαίνισης
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή