Ρετιρέ νέο, 79 τμ, Μαρτίου, Βούλγαρη - Ντεπώ - Μαρτίου

Βούλγαρη - Ντεπώ - Μαρτίου
  • € 250.000
  • 3
  • 79
  • 1
  • 5
  • Ναι
Περιγραφή
Αυτό το ρετιρέ διαμέρισμα συνδυάζει την κομψότητα με τη λειτουργικότητα. Τοποθετημένο σε μία από τις πιο επιθυμητές περιοχές της Θεσσαλονίκης, προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε καταστήματα, εστιατόρια, καφέ και πολιτιστικές δραστηριότητες. Η κοντινή απόσταση από τη Νέα Παραλία εξασφαλίζει ευχάριστους περιπάτους και στιγμές χαλάρωσης δίπλα στη θάλασσα.

Με άνετους χώρους και μοντέρνα διακόσμηση, το διαμέρισμα διαθέτει ευρύχωρο σαλόνι, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, με δύο υπνοδωμάτια και σύγχρονο μπάνιο. Το μπαλκόνι του ρετιρέ είναι το ιδανικό σημείο για να απολαύσετε τον καφέ σας ή να χαλαρώσετε το βράδυ με θέα την πόλη και τη θάλασσα.

Αν ψάχνετε για έναν χώρο που να συνδυάζει την άνεση με την πολυτέλεια και να βρίσκεται σε μία από τις πιο κεντρικές και όμορφες περιοχές της Θεσσαλονίκης, αυτό το διαμέρισμα είναι η ιδανική επιλογή.

Μην χάσετε αυτήν τη μοναδική ευκαιρία! Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για περισσότερες πληροφορίες και για να ορίσετε μια ιδιωτική ξενάγηση.
Μην αφήνετε την ευκαιρία να πάει χαμένη!

Τηλέφωνο επικοινωνίας:\

Costis tolios
tolios.realestate@gmail.com
2310458030
6934257000

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιόντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1071-701 - 24/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Ρετιρέ | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
79 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
5° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 250.000
κοινόχρηστα
€ 25/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2023
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή