Μονοκατοικία βίλα 330 τμ, Οικισμός Κόκκινο Λιμανάκι, Ραφήνα

Ραφήνα
  • € 2.000.000
  • 5+
  • 330
  • 1
  • Όχι
Περιγραφή
 Εξαιρετικό διώροφο οίκημα που αποτελείται από δύο ξεχωριστές κατοικίες 135τμ και 125τμ με θέα στη θάλασσα, το οποίο έχει και την δυνατότητα να ενοποιηθεί. Διαθέτει ιδιωτική πισίνα, δύο bbqs και ανεξάρτητο ξενώνα 50τμ. Βρίσκεται σε οικόπεδο 1.015 τμ στη τοποθεσία Kόκκινο Λιμανάκι στη Ραφήνα. Έχει άμεση πρόσβαση στη παραλία, διαθέτει τρεις θέσεις στάθμευσης και έξτρα χώρο αποθήκευσης. Οι κατοικίες και ο περιβάλλον χώρος διαθέτουν σύστημα συναγερμού με κάμερα ασφαλείας. Καθώς επίσης ανεξάρτητη θέρμανση και καλωδιακό ίντερνετ. Επιπλέον, στο οικόπεδο υπάρχει μία ανεξάρτητη αποθήκη με δεξαμενή πετρελαίου. Οι κατοικίες είναι κατάλληλες για διαμονή όλο το χρόνο. Το οίκημα έχει άμεση πρόσβαση στο λιμάνι της Ραφήνας - εντός δεκαλέπτου - και  απέχει 15 λεπτά από τον Εθνικό Αερολιμένα Ελευθέριος Βενιζέλος.

 

Το πρώτο επίπεδο οικίας 125τ.μ. με κήπο 100τ.μ διαθέτει bar και barbeque. Αποτελείται από 1 σαλοτραπεζαρία με κουζίνα, τζάκι, κήπο, διαθέτει πόρτα στην παραλία, 2 master υπνοδωμάτια με μπάνια, 1 δωμάτιο υπηρεσίας, 1  χολ, 1 μεγάλο WC ξένων, αποθηκευτικό χώρο και λεβητοστάσιο με boiler.

Το δεύτερο επίπεδο οικίας 135τ.μ.  είναι διαμπερές με θεά στον  κήπο, την θάλασσα και την  πισίνα 12Χ5μ με bar και barbeque. Αποτελείται από  χολ, 1 σαλόνι με τζάκι που βγαίνει σε μεγάλη βεράντα με θέα στη θάλασσα, 1 Master κρεβατοκάμαρα με 2 χωριστά μπάνια  και άλλα δύο master υπνοδωμάτια με μπάνια, ανεξάρτητη κουζίνα που έχει δυνατότητα να γίνει ενιαία με τη τραπεζαρία.

Η ανεξάρτητη γκαρσονιέρα 50 τ.μ. που μπορεί να χρησιμοποιείτε και ως ξενώνας, βρίσκεται εντός του οικοπέδου αποτελείται από ένα κυρίως χώρο living room, κουζίνα, μεγάλο μπάνιο με ντουζιέρα υδρομασάζ και αποθήκη.

 Τιμή 2.000.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #ΟΙΒ78126

Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
ΟΙΒ78126 - 23/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
330 m²
δωμάτια
5+ (6 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Έξοδα
τιμή
€ 2.000.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1990
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή