Τριάρι Κερατσίνι, Χαραυγή, Κερατσίνι

ΚερατσίνιΚερατσίνι
  • € 210.000
  • 4
  • 108
  • 2
  • 2
  • Ναι
Περιγραφή
Πωλείται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από το Μεσιτικό Γραφείο ZN Properties υπέροχο διαμέρισμα 2ου ορόφου στο Κερατσίνι με θέα θάλασσα εμβαδού Ε=108 τμ με έτος κατασκευής το 1981 και έτος ανακαίνισης το 2019.

Πρόκειται για ένα μοναδικό διαμέρισμα το οποίο αποτελείται από ένα ευρύχωρο και φωτεινό καθιστικό όπου μπορεί κανείς να απολαύσει τη θέα στη θάλασσα από την άνεση του καναπέ του, υπάρχει μία πολύ ωραία διαμορφωμένη κουζίνα με πάσο, με πολλά ντουλάπια και αποθηκευτικούς χώρους για να εξυπηρετεί τις ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας, το καθιστικό και η κουζίνα έχουν συνδυαστεί και σχεδιαστεί με αρμονικό τρόπο με σκοπό να απολαύσει η οικογένεια κάθε πτυχή του χώρου. Στη συνέχεια, οδηγούμαστε στα τρία υπνοδωμάτια, τα οποία διαθέτουν ντουλάπες, είναι άνετα, λειτουργικά, ψηλοτάβανα με πολλές προοπτικές και δυνατότητες. Τέλος υπάρχουν δύο μοντέρνα μπάνια τα οποία είναι σε άριστη κατάσταση και εξυπηρετούν τις καθημερινές ανάγκες της οικογένειας.

Ένα ακόμη θετικό χαρακτηριστικό του διαμερίσματος είναι ότι υπάρχουν δύο μπαλκόνια το ένα είναι προσόψεως και το άλλο στον ακάλυπτο, δημιουργώντας έτσι μεγαλύτερη άνεση και ζωντάνια στο χώρο αφού ανανεώνεται ο φυσικός αερισμός, το φως διαχέεται καθόλη τη διάρκεια της ημέρας και υπάρχει μεγαλύτερη άνεση. Επιπλέον υπάρχουν : Κουφώματα αλουμινίου με σίτες, το δάπεδο είναι μάρμαρο με πλακάκι, πόρτα ασφαλείας, θυροτηλεόραση, ασανσέρ, τέντες στα μπαλκόνια, ηλιακός θερμοσίφωνας.

Πρόκειται πραγματικά για έναν ξεχωριστό χώρο, με μοναδική αύρα, θετική ενέργεια, φυσικό φως, καταπληκτική θέα στη θάλασσα. Όποιος επισκεφθεί το χώρο θα αντιληφθεί αμέσως τη λειτουργικότητα του χώρου, την ευρυχωρία, τα μεγάλα δωμάτια και τις προοπτικές που μπορεί ο ίδιος να δημιουργήσει για να μετατρέψει το σπίτι σύμφωνα με το δικό του γούστο. Φυσικά στο χώρο και στην πολυκατοικία είναι ευπρόσδεκτα τα αγαπημένα σας κατοικίδια.

Βρίσκεται σε κεντρικό σημείο στο Κερατσίνι - Χαραυγή, πάνω από το Δημοτικό Γήπεδο της Χαραυγής, κοντά στη αγορά, σε σχολεία, υπάρχει σε κοντική απόσταση στάση λεωφορείου, απέχει 6' από το Λιμάνι του Πειραιά, απέχει 7' από το Σταθμό Μετρό Πειραιάς και από τον Ηλεκτρικό Σταθμό, απέχει 10' από το Σταθμό Μετρό Δημοτικό Θέατρο, απέχει 15' από το Πανεπιστήμιο Πειραιά, είναι κοντά στην Εθνική οδό για κάποιον που θέλει να κάνει συχνά διαδρομές εκτός Αθήνας.

Η κατάστασή του είναι: Καταπληκτική, έχει θέα Πλατεία, Θάλασσα, Βουνό, Πράσινο, Ανοιχτωσιά, Καλή, Πανοραμική, Ανεμπόδιστη, Αστικό τοπίο

Τιμή: €210.000. ZN Properties, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2111177946, email: zoinakirealestate@gmail.com, website: www.znproperties.gr.
1-936010
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
936010 - 23/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
108 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 210.000
κοινόχρηστα
€ 30/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1981
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή