Μονοκατοικία βίλα 204 τμ, Άφυτος, Κασσάνδρα

Κασσάνδρα
  • € 1.700.000
  • 4
  • 204
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Εξαιρετική και μοναδική, παραδοσιακή βίλα με θέα θάλασσα προς πώληση σε μια από τις ομορφότερες περιοχές της Χαλκιδικής, στην Άφυτο. Το ακίνητο βρίσκεται επί της ασφαλτοστρωμένης επαρχιακής οδού Αφύτου Καλλιθέας, έχει πρόσοψη 130 γραμμικά μέτρα και απέχει μόλις 500 μέτρα από τον παραδοσιακό οικισμό και όλες τις παροχές και 350 μέτρα από τη θάλασσα και μια παραλία με καταγάλανα νερά. Σε πολύ προνομιακή τοποθεσία για όσους επιζητούν ιδιωτικότητα και ηρεμία αλλά και εύκολη πρόσβαση σε όλες τις παροχές.

Το ακίνητο εκτείνεται συνολικά σε 204 τ.μ., εντός περιφραγμένου γεωτεμαχίου 5 .9 6 2  τ.μ. Διαθέτει δύο εισόδους, μία μεγάλη συρόμενη πόρτα για αυτοκίνητα και μια μικρότερη. Σε όλη την έκταση του οικοπέδου συναντάμε ελιές, οπωροφόρα και καλλωπιστικά δέντρα. Υπάρχει αυτόματο σύστημα ποτίσματος.

Η βίλα στο εξωτερικό τμήμα της είναι ενδεδυμένη με ντόπια πέτρα Χαλκιδικής. Αποτελείται από τρία επίπεδα και πιο συγκεκριμένα από ημιυπόγειο, υπερυψωμένο ισόγειο και 1ο όροφο. Αναλυτικότερα, το ημιυπόγειο είναι ένας εντελώς ανεξάρτητος  χώρος 66 τ.μ. με μία κλειστή θέση στάθμευσης με τηλεχειριζόμενη γκαραζόπορτα, μεγάλη αποθήκη και την μονάδα της κεντρικής θέρμανσης.
Το υπερυψωμένο ισόγειο αποτελείται από  μια ευρύχωρη σαλοτραπεζαρία με τζάκι, χωριστή κουζίνα, μπάνιο  και αποθηκευτικό χώρο κάτω από την σκάλα.
Στον 1ο όροφο, που οδηγούμαστε με μία ευρύχωρη ξύλινη σκάλα από Iroko, συναντάμε ένα μεγάλο χωλ που μας οδηγεί σε 3 πολύ φωτεινά υπνοδωμάτια, με τα 2 να διαθέτουν εντοιχισμένη ντουλάπα και πρόσβαση σε μπαλκόνια και θέα προς τη θάλασσα και 1 ακόμη μπάνιο.

Στα περαιτέρω χαρακτηριστικά του ακινήτου εντάσσεται η μεγάλη πετρόχτιστη βεράντα σκεπασμένη με ξύλινη σκεπή και κεραμίδια. Η στέγη της βίλλας είναι επίσης κεραμοσκεπής. Επιπλέον, πόρτα ασφαλείας, ποιοτικά κουφώματα, σίτες, χωνευτές ντουλάπες, βιβλιοθήκες, αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου, κλιματισμό και πετρόχτιστο τζάκι.

Μια μοναδική περίπτωση ακινήτου, τόσο για εξοχική κατοικία, όσο και για κύρια κατοικία.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο: 2310620520.


Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
ΣΑΜ78453 - 29/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
204 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 1.700.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2001
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή