Δυάρι άριστη κατάσταση, πρώτος όροφος, Μιχελή, Ίλιον

Ίλιον
  • € 170.000
  • 3
  • 70
  • 1
  • 1
  • Ναι
Περιγραφή
Καλώς ήρθατε στο μελλοντικό σας σπίτι στο Γαλάτσι της Αθήνας! Αυτό το διαμέρισμα 70 τετραγωνικών μέτρων, πρόσφατα ανακαινισμένο το 2023, είναι πλέον διαθέσιμο στην αγορά ακινήτων. Βρίσκεται στον πρώτο όροφο και προσφέρει έναν τέλειο συνδυασμό άνεσης και άνεσης. Με δύο άνετα υπνοδωμάτια, μια καλά εξοπλισμένη κουζίνα, ένα ευρύχωρο σαλόνι, ένα μοντέρνο μπάνιο και ένα γοητευτικό μπαλκόνι, αυτό το διαμέρισμα παρέχει όλα τα απαραίτητα για τη σύγχρονη ζωή.

Σε μια ασφαλή και ήσυχη γειτονιά, αυτή η κατοικία προσφέρει μια γαλήνια απόδραση από τη φασαρία της πόλης. Πλούσιο πράσινο περιβάλλει την περιοχή, δημιουργώντας μια αναζωογονητική και ήρεμη ατμόσφαιρα. Η τοποθεσία του διαμερίσματος είναι ένα πραγματικό στολίδι, με εύκολη πρόσβαση σε διάφορες ανέσεις και ανέσεις σε απόσταση αναπνοής. Είτε ψάχνετε για τοπικές αγορές, καφετέριες, εστιατόρια ή πάρκα, θα τα βρείτε όλα σε κοντινή απόσταση.

Μη χάσετε την ευκαιρία να κάνετε δικό σας αυτό το όμορφα ανακαινισμένο διαμέρισμα. Ζήστε τη σύγχρονη ζωή σε ένα ήσυχο περιβάλλον, ακριβώς στην καρδιά του Γαλατσίου, στην Αθήνα. Το νέο σας σπίτι σας περιμένει! Προμήθεια 2%
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
5815kost - 23/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
70 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 170.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1968
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή