Δυάρι πρώτος όροφος, Χώρα, Σκύρος

Σκύρος
  • € 120.000
  • 3
  • 69
  • 1
  • 1
  • Όχι
Περιγραφή
Προς πώληση βρίσκεται ένα παραδοσιακό και όμορφο διαμέρισμα στη Σκύρο, στο χωριό. Το διαμέρισμα βρίσκεται στον 1ο όροφο και έχει κατοικήσιμη επιφάνεια 68,81 τ.μ. Αποτελείται από ένα άνετο σαλόνι, μια κουζίνα, δύο υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο, ένα μπαλκόνι και ιδιωτική ταράτσα 70τμ με απεριόριστη θέα.
Το σαλόνι είναι ένας χώρος όπου μπορείτε να χαλαρώσετε και να φιλοξενήσετε τους φίλους και την οικογένειά σας. Η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη, παρέχοντας τις ανέσεις για την προετοιμασία των γευμάτων σας. Τα δύο υπνοδωμάτια προσφέρουν άνετο χώρο για την ανάπαυση και την αποθήκευση των προσωπικών αντικειμένων σας.
Το μπάνιο περιλαμβάνει νιπτήρα, τουαλέτα και ντους, προσφέροντας λειτουργικότητα και άνεση. Επιπλέον, το διαμέρισμα διαθέτει ένα μπαλκόνι, όπου μπορείτε να απολαύσετε την φρέσκα αέρα και τη θέα του περιβάλλοντος τοπίου. Επιπλέον, υπάρχει μια βεράντα, ιδανική για την χαλάρωση και τις στιγμές απόλαυσης.
Αυτό το παραδοσιακό διαμέρισμα προσφέρει μια όμορφη ευκαιρία για να ζήσετε στη γραφική Σκύρο, σε ένα ήσυχο χωριό. Η παραδοσιακή αρχιτεκτονική, σε συνδυασμό με τις σύγχρονες ανέσεις, δημιουργούν ένα ευχάριστο και ζεστό περιβάλλον. Η τοποθεσία του διαμερίσματος σας παρέχει εύκολη πρόσβαση σε καταστήματα, εστιατόρια και άλλες ανέσεις που προσφέρει το χωριό.
Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα παραδοσιακό διαμέρισμα στη Σκύρο. Προμήθεια 2%
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
4369mk - 23/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
69 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
1° όροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 120.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1980
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή