Γκαρσονιέρα νέο, Δικαστικά, Μαραθώνας

Μαραθώνας
  • € 110.000
  • 1
  • 53
  • 1
  • Όχι
Περιγραφή
Αυτό το διαμέρισμα προσφέρει άνετη διαβίωση κοντά στην παραλία του Σχοινιά στην Ελλάδα. Με 2 δωμάτια και συνολικό εμβαδόν 53,40 τ.μ., αποτελεί μέρος ενός συγκροτήματος κατοικιών υπό κατασκευή. Το διαμέρισμα διαθέτει ανεξάρτητη είσοδο και 3 κοινόχρηστες αποθήκες με συνολική έκταση 13 τ.μ., καθώς και υπαίθριο χώρο στάθμευσης.
Το συγκρότημα κατοικιών βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο κατασκευής, περίπου 75% ολοκληρωμένο, και καλύπτει συνολική έκταση 717 τ.μ. Το οικόπεδο του έχει επιφάνεια 1043 τ.μ. Η παραλία είναι προσβάσιμη σε μόλις 8 λεπτά με τα πόδια.
Το συγκρότημα προσφέρει πολλές ποιοτικές παροχές, συμπεριλαμβανομένων μαροκινών μαρμάρινων σκαλών, περβαζιών στα παράθυρα, ενεργειακών κουφωμάτων αλουμινίου, πλακιδίων στις βεράντες, φυσικής πέτρας περιφράξεων ανάμεσα στα σπίτια, κάμερα καταγραφής στην είσοδο, και άλλες. Επιπλέον, παρέχεται σύνδεση σε ηλεκτρικό ρεύμα και παροχή νερού, μόνωση ταρατσών, καλωδίωση τηλεφώνου και κεραίας, στεγανοποίηση δαπέδων και επιστρώσεων, καθώς και μεταλλικοί σκελετοί από ανοξείδωτο χάλυβα.
Όλα τα κτίρια περιλαμβάνουν αντισεισμικό σχεδιασμό, τζάκια, φωτεινά δωμάτια με νότιο προσανατολισμό, ευρύχωρες βεράντες, παράθυρα με διπλά τζάμια και αντηλιακά τζάμια, αυτόνομη θέρμανση, ηλεκτρικά ρολά, διχτυωτά πλαίσια για αποτροπή της είσοδου των έντομων, κεντρική κεραία, και περίφραξη με σχάρα αλουμινίου. Επιπλέον, υπάρχει σχεδιασμός χερσαίου άξονα και ενιαίος σχεδιασμός κουζίνας-σαλονιού σε όλα τα διαμερίσματα. Τέλος, παρέχεται ψηφιακή τηλεφωνική σύνδεση σε κάθε δωμάτιο, πάρκινγκ, και κάμερα ασφαλείας στην είσοδο.
Η ολοκλήρωση της κατασκευής του διαμερίσματος αναμένεται να πραγματοποιηθεί εντός 3-7 μηνών μετά την πώληση. Προμήθεια 2%
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Κοινός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
5812EMI - 23/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
53 m²
δωμάτια
1 υπνοδωμάτιο, 1 μπάνιο
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Κοινός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 110.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2020
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή